2 Replies Latest reply on Feb 19, 2009 7:41 AM by epo_hater

    Protection Pilot update failure from McAfee site

      Hi there

      Up until two days ago our Pro Pilot 1.5.0.141 server pulled updates every morning at 06:00 from the McAfee site.

      However, then it started to fail.

      Manual attempts at updates also fail.

      I'm a McAfee newbie, can anyone explain to me what checks I should make? Internet access on the server is fine.

      I looked at the SiteMgr.log file, here is a bit which contains what appears to be an error:

      -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------

      20090219060909 I #4900 InetMgr Downloaded 0 bytes this time
      20090219060909 I #4900 SIM_InetMgr Downloaded file avvdat-5529.zip successfully in session 2
      20090219060910 I #4900 SiteMgr CheckInMirrorPackage: Downloading file 55285529.upd from site NAIHttp::Current\VSCANDAT1000\DAT\0000
      20090219060910 I #4900 SIM_InetMgr Downloading file 55285529.upd from session 2, LocalDir=C:\WINDOWS\TEMP\nai48E.tmp\0000000a, RemoteDir=Current\VSCANDAT1000\DAT\0000
      20090219060910 I #4900 InetMgr Open URL: http://update.nai.com:80/Products/CommonUpdater/Current/VSCANDAT1000/DAT/0000/55 285529.upd
      20090219060910 I #4900 InetMgr Trying to download using Microsoft WinInet library
      20090219060910 I #4900 InetMgr Connecting to Server update.nai.com using INTERNET_OPEN_TYPE_PRECONFIG
      20090219060910 I #4900 InetMgr No resume download needed, calling InternetOpenUrl
      20090219060910 I #4900 SIM_InetMgr Download file 55285529.upd not found on the remote dir Current\VSCANDAT1000\DAT\0000 in session 2
      20090219060910 e #4900 SiteMgr CheckInMirrorPackage: Download file 55285529.upd from site NAIHttp::Current\VSCANDAT1000\DAT\0000 failed, hr=-1800
      20090219060910 i #4900 SiteMgr Sending in upload and response message to ePO server
      20090219060910 W #4900 nantcp32 socket error: 10053
      20090219060910 I #4900 InetMgr HTTP Session closed
      20090219060910 I #4900 InetMgr ------------------------------------------------------------
      20090219060910 I #4900 SIM_InetMgr Session 1 ended
      20090219060910 I #4900 InetMgr HTTP Session closed
      20090219060910 I #4900 InetMgr ------------------------------------------------------------
      20090219060910 I #4900 SIM_InetMgr Session 2 ended
      20090219060910 I #4900 SiteMgr MirrorThreadProc: Mirror thread ended
      20090219060910 I #6872 NARepl32 Exiting Messageloop
      20090219060910 x #6872 SiteMgr Reporting server task status: TaskID={C00B4BCB-85A3-45E9-8520-939F421029A4}, TaskStatus=3
      20090219060910 I #6872 SiteMgr Sending server task status update to ePO server...
      20090219060910 x #6872 SiteMgr Reporting server task status: TaskID={C00B4BCB-85A3-45E9-8520-939F421029A4}, TaskName=DefaultServerUpdate, TaskStatus=3
      20090219060910 i #6872 SiteMgr Sending in upload and response message to ePO server
      20090219060911 x #6872 SiteMgr SiteMgr main control final release...
      20090219060912 I #6872 NARepl32 Application Exiting
      -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------

      The error I noticed is:

      20090219060910 W #4900 nantcp32 socket error: 10053

      No changes have been made to the corporate firewall.

      Can anyone advise me on how to trouble-shoot this issue?

      Thanks in advance

      JHH