Who Me Too'd this topic

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Who Me Too'd this topic

McAfee Management Service Host causing huge cpu lag spikes

This didn't start happening until about two weeks ago, other then that, McAfee has been working fine for almost two years on my laptop. Anyway, what happens is that McAfee Management Service Host will occationally jump up to 15-30% cpu usage, and then quicly go back down. However, most of the time, this other windows process called "Service Host: Local Service (No Network)" will also jump to 10-25% cpu usage, and when it does, all hell breaks loose. I get stuck with about 30 seconds of my computer running at 5 fps and causing any sound to completely glitch out. I listen to alot of music and so I've noticed that after this happens my music will suddenly speed up. I've seen other post about it using 90% of peoples CPUs but for me its not, its only using 15-30%. Its very strange and SUPER annoying, especially if I'm playing a game. I'm pretty sure I have the latest verion of all the McAfee things, most say they were last updated 6/8/18 with some earlier/later but still around the same time.

Labels (1)
Who Me Too'd this topic

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community