cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

product deployment succeeds but fails

So this is what i get when i try to deploy viruscan and antivirus...the status says that the job failed but the jobs go thru and install.  Im using 4.6.4 EPO. Any suggestions?

9/5/13 2:40:34 PM                                                                    Run now task McAfee Agent >  Product Deployment received.                    
9/5/13 2:40:54 PM                                                                    Run now task McAfee Agent >  Product Deployment started.                   
9/5/13 2:45:34 PM                                                                    Run now task McAfee Agent >  Product Deployment failed.
Details: McAfee VirusScan Enterprise Workstation 8.7.0 installation succeeded<br>McAfee AntiSpyware Enterprise Module 8.7.0 installation succeeded.                   

Message was edited by: jcymbura on 05/09/13 14:04:28 CDT
More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community