cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

installing 8.7i vai ePolicy not working

Hi,

I have not used ePolicy for quite a while, but I have gone through the ePolicy video tutorial to install 8.7i to a PC, but it just doesn't install, what is the next step?

I managed to install the agent to it (4.0) and it is reporting back to the server fine, but am now lost on what to check or do, any advise would be most welcome at this point.

Thanks
1 Reply

RE: installing 8.7i vai ePolicy not working

Make sure the client meets the min requirements of 8.7i. I had a similar problem that ate my lunch. it turned out the server hadn't been patched in some time and the push would fail but not give me much info in the log. What does the log give you in regards to this machine?

Sometimes we look to hard at a problem and the simple stuff is overlooked!! happy
More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community