cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Talcik
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 1 of 9

ePO run Client Tasks fails to deploy HIPS, VSE, DLP and Solidcore

I didn't see anything matching my issue. 

But here is my issue., 

I set up a new host and deployed the agent through the ePO console.  The agent deployed fine asking my to restart which I did.

 I then went to that host in ePO and clicked "actions > run client tasks now> mcafee agent> product deployment> (product I wanted to deploy) > run task now

in the progress bar, the first two are green and the last progress bar section fails turning red.

For example if I try and deploy HIPS, it fails.

if I deploy solidcore rules and click on the "mctray" icon and click about, the solidcore rules will be in "observe mode"  and using run client task now doesn't end observe mode.

 

I'm also having an issue deploying new rules using the run client task now

 

I'm using epo 5.1 and below is a log from the agent.

 

 

Updater	1/29/2018	2:34:59 PM	Info	Update Finished	
Updater	1/29/2018	2:34:59 PM	Info	Error occurred while installing HOSTIPS_8000.	
Updater	1/29/2018	2:34:59 PM	Info	Verifying vcredist_x64_2010.exe.	
Updater	1/29/2018	2:34:59 PM	Info	Verifying vcredist_x86_2010.exe.	
Updater	1/29/2018	2:34:59 PM	Info	Verifying vcredist_x64_2005.exe.	
Updater	1/29/2018	2:34:59 PM	Info	Verifying vcredist_x86_2005.exe.	
Updater	1/29/2018	2:34:59 PM	Info	Verifying setup_util_x64.exe.	
Updater	1/29/2018	2:34:59 PM	Info	Verifying WindowsInstaller-KB893803-x86.exe.	
Updater	1/29/2018	2:34:59 PM	Info	Verifying Setup64.ini.	
Updater	1/29/2018	2:34:59 PM	Info	Verifying X64.cab.	
Updater	1/29/2018	2:34:59 PM	Info	Verifying HOSTIPS.cab.	
Updater	1/29/2018	2:34:59 PM	Info	Verifying setup_custom.ini.	
Updater	1/29/2018	2:34:59 PM	Info	Verifying 0x0409.ini.	
Updater	1/29/2018	2:34:49 PM	Info	Verifying McAfeeHIP_ClientSetup_X64.msi.	
Updater	1/29/2018	2:34:49 PM	Info	Verifying McAfeeHIP_ClientSetup.exe.	
Updater	1/29/2018	2:34:49 PM	Info	Verifying HIP_ClientInstall.mcs.	
Updater	1/29/2018	2:34:49 PM	Info	Installing HOSTIPS_8000.	
Updater	1/29/2018	2:34:48 PM	Info	Loading update configuration from: PkgCatalog.xml	
Updater	1/29/2018	2:34:48 PM	Info	Extracting PkgCatalog.z.	
Updater	1/29/2018	2:34:48 PM	Info	Verifying PkgCatalog.z.	
Agent Subsystem	1/29/2018	2:34:31 PM	Info	Agent is looking for events to upload	
Agent Subsystem	1/29/2018	2:34:31 PM	Info	Agent communication session closed	
Agent Subsystem	1/29/2018	2:34:31 PM	Info	No package received from ePO Server	
Updater	1/29/2018	2:34:27 PM	Info	Downloading PkgCatalog.z.	
Updater	1/29/2018	2:34:27 PM	Info	Verifying HIP_ClientDetect.mcs.	
Updater	1/29/2018	2:34:26 PM	Info	Loading update configuration from: catalog.xml	
Updater	1/29/2018	2:34:26 PM	Info	Extracting catalog.z.	
Updater	1/29/2018	2:34:26 PM	Info	Verifying catalog.z.	
Updater	1/29/2018	2:34:26 PM	Info	Initializing update...	
Updater	1/29/2018	2:34:25 PM	Info	Checking update packages from repository ePO_EPO.	
Agent Subsystem	1/29/2018	2:34:01 PM	Info	Agent is connecting to ePO server	
Agent Subsystem	1/29/2018	2:34:01 PM	Info	Agent communication session started	
Agent Subsystem	1/29/2018	2:34:01 PM	Info	Sending the next batch of 1 data channel items	
Scheduler	1/29/2018	2:33:59 PM	Info	Scheduler: Invoking task [FW Deployment]...	
Scheduler	1/29/2018	2:33:59 PM	Info	Scheduler: Task [VSE Deployment] is finished	
Scheduler	1/29/2018	2:33:59 PM	Info	The task VSE Deployment is successful	
Agent Subsystem	1/29/2018	2:33:57 PM	Info	Agent communication session closed	
Agent Subsystem	1/29/2018	2:33:57 PM	Info	No package received from ePO Server	
8 Replies
McAfee Employee cdinet
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 9

Re: ePO run Client Tasks fails to deploy HIPS, VSE, DLP and Solidcore

Check windows\temp\mcafeelogs folder for the install logs for the products.  They will show what errors are occurring.  There could be many reasons for the failures.

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

Talcik
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 3 of 9

Re: ePO run Client Tasks fails to deploy HIPS, VSE, DLP and Solidcore

Thanks for the reply.  I did.  It's not updating.  Last log was the 24th.

McAfee Employee cdinet
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 4 of 9

Re: ePO run Client Tasks fails to deploy HIPS, VSE, DLP and Solidcore

check the mcscript log then for errors.  You may have to put it in debug mode via the agent policy.

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

Talcik
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 5 of 9

Re: ePO run Client Tasks fails to deploy HIPS, VSE, DLP and Solidcore

I honestly dont believe the agent itself is properly installed. I dont see it anywhere in my start menu. I just see the "mctray" icon. Ive also pushed the agent itself, twice.

I look at the logs, there is one from yesterday, but nothing saying HIPs.
McAfee Employee cdinet
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 6 of 9

Re: ePO run Client Tasks fails to deploy HIPS, VSE, DLP and Solidcore

The agent will not show up in the start menu.  You may need to open an SR with McAfee.  We could troubleshoot here, but i hesitate to request any data that might contain sensitive info on a public forum.

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

Talcik
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 7 of 9

Re: ePO run Client Tasks fails to deploy HIPS, VSE, DLP and Solidcore

I think i figured it out. My agent handler says its ip address is on another subnet and im working on the mgmt subnet. Im thinking that it is. But will take a couple days before the test happens.
vvadim
Level 9
Report Inappropriate Content
Message 8 of 9

Re: ePO run Client Tasks fails to deploy HIPS, VSE, DLP and Solidcore

Hi, I have the similar problem with some PCs.

How you resolve it?

Many thanks in advance

McAfee Employee cdinet
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 9 of 9

Re: ePO run Client Tasks fails to deploy HIPS, VSE, DLP and Solidcore

The steps in this article might help you pin down some root cause for your issues. https://community.mcafee.com/t5/ePolicy-Orchestrator/HOW-TO-TROUBLESHOOT-CLIENT-UPDATE-DEPLOYMENT-FA...

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community