cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ePO fails on Agent deployment

Hi

I'm having an issue with my ePO 4.0 Patch and Agent 4.0.

when I'm adding a new computer to the system root, i have three workgroups my epo server is i one of this groups, but the computer is in a different group. so when i'm deploying the agent in this computer i can deploy it.

could somebody help me please

thanx
Labels (1)
4 Replies

RE: ePO fails on Agent deployment

As you have to use local rights you can try this:

Domain: workgroup_name_of_the_machine
User: .\administrator
Pass: your_local_admin_password

RE: ePO fails on Agent deployment

Ok

my workgroup is PRUEBA
the machine name is XPWEB1
my user (admin privileges) is aa

correct me if im wrong please

you're telling me to do this:

Domain: PRUEBA_XPWEB1
user: .\aa
Pass: ***

could you help me please

RE: ePO fails on Agent deployment

No. Assuming that you have you've already targeted the XPWEB1 machine (manually selected it from the System Tree group), it will display its name against the 'Target Systems:' box. You simply need to type in PRUEBA for the 'Domain', the local administrator name for the 'User name' (in your case aa) and its associated password in the box underneath.

This got me too. I've built a HP ProLiant DL380 test server, on which I've repliacted my works' ePO4 infrastructure (policies, client tasks, etc), as we want to go to from ePO patch 2 to patch 4 and from VSE 8.5 to VSE 8.7, and my two test PCs are in the one workgroup, and was getting authentication problems.

Also, since they are in a workgroup and not a domain, I believe authentication comes from having the same account with the same password on both machines. I wasn't sure if I had to do this or not, so I did it anyway. Maybe someone could clarify this...

Rob.
Highlighted
dEcSup
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 5 of 5

RE: ePO fails on Agent deployment

hi, I found this thread solve my problem.

http://community.mcafee.com/showthread.php?p=550619

or you can refer to this
https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=KB59447&pmv=print

it's regarding local policy settings.

Regards.
More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community