cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
scutella
Level 7

ePO Server start error

Hello.

I have an error when starting the ePO Server 5.3.1.
This error message comes:

20170313144056 E #02040 MCUPLOAD SecureHttp.cpp(688): Failed to send HTTP request to server SIGEPO2. for command name epo.command.areServerCertsValidCmd on port 8444. (error=12029)

20170313144056 E #02040 MCUPLOAD SecureHttp.cpp(877): Failed to process the secure communication request (error=12029)

20170313144058 E #02040 MCUPLOAD SecureHttp.cpp(688): Failed to send HTTP request to server SIGEPO2  for command name epo.command.areServerCertsValidCmd on port 8443. (error=12029)

thanks for help

0 Kudos
3 Replies
tao
Level 13

Re: ePO Server start error

Do you have any proxy defined in your browser connection settings?  If so, enabled  'bypass proxy for local connections' option.  Also, double check the ePO server logs.

0 Kudos
scutella
Level 7

Re: ePO Server start error

Hello.

Proxy is on and correctly configured.

I found this in my  Orion.log

2017-03-14 07:34:37,886 FATAL [main] core.OrionCore   - killing server. reason = Detected a possible mismatch between the server and database. Try pointing the server to the correct database (ie, db versions of extensions must match what is on the filesystem)

The server was restored from a backup of Veeam.

0 Kudos
tao
Level 13

Re: ePO Server start error

Good to hear - if this has been answered/helpful then mark it - it will help others when they search the forum.

0 Kudos