cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cmor
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

ePO 5.1.1 & Agent 5.0 Missing Client Event Data

Hi

We have recently upgraded our test environment endpoints to agent 5.0 to prepare for a production rollout (production environment is ePO 5.1.1 and agent 4.8.1500).

In our test environment we have a number of distributed repositories configured via http, unc and ftp to mimic our current production environment

With agent 4.8.1500 and previous versions there is a client event category called "Site Name" which we used to verify if endpoints were updating from the correct LAN environment instead of across the WAN.

Since the upgrade to agent 5.0 the agent / ePO no longer collects the "Site Name" information, it is blank.

We can verify that endpoints are still updating from their correct repositories from the logs however the "Site Name" is no longer populated resulting in empty reports.

A rollback to the previous agent generates the "Site Name" again.

We have enabled all logging in agent 5.0 including detailed logging however the "Site Name" event field remains blank.

Has anyone else experienced similar issues?

More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community