cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 1 of 7

ePO 5.0 error 500 when importing policy assignment rules

I have exported my policy assignment rules from ePO 4.6.  When I attempt to import them into ePO 5.0, it only shows one rule.  If I click OK to import just that one rule, I get a dialog box titled "Message from webp...".  It contains a yellow triangle with an exclamation point and the number 500.  No other text or information is included.  Is anyone else seeing this?  Any suggestions for getting around it?

All of my client tasks, client task assignments and policies were imported with no problems.

Thanks!

6 Replies
Highlighted
Level 14
Report Inappropriate Content
Message 2 of 7

Re: ePO 5.0 error 500 when importing policy assignment rules

Restart all three EPo services.

Highlighted
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 3 of 7

Re: ePO 5.0 error 500 when importing policy assignment rules

Thanks alexn but that didn't help.  I thought I had already cycled the  services since encountering this but I just tried it again on your  suggestion.  I've looked at the XML files for all of my exports and nothing jumps out at me but I'll dig a little deeper there.

Highlighted
Level 14
Report Inappropriate Content
Message 4 of 7

Re: ePO 5.0 error 500 when importing policy assignment rules

Post all logs from DB\Logs folder please?

Check could you make successful connection  https://server name or ip:8443/core/config

Regds,

Highlighted
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 5 of 7

Re: ePO 5.0 error 500 when importing policy assignment rules

Yes, I am able to get to core/config.

Log files are attached as requested.  You will see some database access errors on 4/16 and you can probably ignore those. The database username and password was changed on the core/config page before the new account had been granted access to the database.

Highlighted
Level 14
Report Inappropriate Content
Message 6 of 7

Re: ePO 5.0 error 500 when importing policy assignment rules

could you post orion.log ?

Highlighted
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 7 of 7

Re: ePO 5.0 error 500 when importing policy assignment rules

As requested...

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community