cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Erik
Level 9
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

ePO 4.6 Web Api browser query

Jump to solution

I'm trying to build a proper php class to link with the ePO 4.6 Web Api. Now figuring out how to properly pass system names when adding them to ePO. I got so far:

https://epo46:8443/remote/system.importSystem?names=testpc1&brancheNodeID=2

However, leads to an error:

Error 0 :

Error setting parameters for command: system.importSystem

Guess the format of the "names" parameter is wrong. Any ideas?

1 Solution

Accepted Solutions
Erik
Level 9
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: ePO 4.6 Web Api browser query

Jump to solution

Never mind, it's working now

https://epo46:8443/remote/system.importSystem?names=testpc1&branchNodeID=2

branch in stead of branche.

duh.

1 Reply
Erik
Level 9
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: ePO 4.6 Web Api browser query

Jump to solution

Never mind, it's working now

https://epo46:8443/remote/system.importSystem?names=testpc1&branchNodeID=2

branch in stead of branche.

duh.

More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community