cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ePO 4.6 Reporting DAT version not installed.

Hi, hope you can help.

Just set up a ePO server in a new environment (ePO 4.6.3). Added VSE 8.8 and a few other software titles.

Problem is when deploying the agents to the machines in the environemnt the majority are reporting the correct DAT (6853 at the moment).

When I set the server up the latest version was installed (6851).

A few of the machines are reporting DAT versions such as - 6783, 6801, 6791 (versions never installed)

Any idea why this may be?

I have tryed to update the DAT files but nothing happens.

Thanks

Jcfarmer

1 Reply
Highlighted

Re: ePO 4.6 Reporting DAT version not installed.

This may happen if some of your machines already had VSE installed as standalone. In this case you have to set an update task for them to get latest DAT from your ePO server.

More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community