cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
metalhead
Level 12
Report Inappropriate Content
Message 1 of 22

ePO 4.0 Patch 1 available for download

21 Replies
tonyb99
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 2 of 22

RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download

Thanks for the heads up, trying this out now.
Highlighted
tonyb99
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 3 of 22

RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download

Initial install failed out after an hour and 20 minutes (VSE 8.00 extensions failed to be replaced), ran fix as specified in readme included (see below). Worked great the next time in a few minutes. Seems to work fine, no crashed or wierd things happening so far.


How to reset a hung state and restart the install process:

  1. Write down which extension was being installed when the install hung (used in step #4).
  2. Stop all of the ePO services. [LIST=1]
  3. McAfee ePolicy Orchestrator 4.0.0 Application Server
  4. McAfee ePolicy Orchestrator 4.0.0 Event Parser
  5. McAfee ePolicy Orchestrator 4.0.0 Server

  • Close the installer once it fails. It should fail shortly after stopping the ePO services.
  • Delete the extension being installed when the installer hung (from step #1): Example: If the install hung on EPOCore.zip go to the EPOCore installed extension folder (\Server\extensions\installed\EPOCore) and delete the updated folder. In this specific example, the installed EPOCore extension folder would contain two subfolders: “1.0” and “1.0.1”. Delete the 1.0.1 subfolder as it was the folder that was being updated during the installer hang.
  • Start all of the ePO services.

    1. McAfee ePolicy Orchestrator 4.0.0 Application Server
    2. McAfee ePolicy Orchestrator 4.0.0 Event Parser
    3. McAfee ePolicy Orchestrator 4.0.0 Server

  • Start the ePO 4.0 Patch 1 upgrade install again.
  • RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download

    tried installing the patch and getting the following

    20080327110846 ----- Starting Execution -----
    20080327110846 reg open: 0x80000001\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    20080327110846 =>0x144
    20080327110846 reg remove: 0x144\ePO
    20080327110846 reg close: 0x144
    20080327110846 ----- Step 0 Initialize Installation -----
    20080327110846 ----- Step 1 Update server repository -----
    20080327110846 Removing package with product ID ALERTMNG4700
    20080327110846 Running ANT target: remove-package
    20080327110846 Create executed successfully. Waiting for process to finish to get the exit code.
    20080327110849 exit code 1 (0x1)
    20080327110849 Could not remove package with product ID ALERTMNG4700 -- Error: Unable to locate tools.jar. Expected to find it in C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\lib\tools.jar

    Buildfile: C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\Server\..\Installer\Patches\build.xml



    remove-package:



    BUILD FAILED

    C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\Installer\Patches\build.xml:136: java.io.IOException: Error:

    No such command:RepositoryMgmt.DeletePackagesByProductIdCmd





    Total time: 2 seconds


    20080327110849 ----- Fail -----
    20080327110849 This program command failed to execute: "Could not remove package with product ID ----- Fail ----- -- Error: _^Ì‹D$…Àt‹L$V‹t W‹|$�D$ P‹D$QèKÿÿÿ_^ÃÌÌÌÌÌÌÌÌŠ<\V‹÷t�¤$". This may be because an installer file is missing or corrupt, or because the program could not be executed or accessed for some reason. It may help to get a new copy of the installer files, then try installing again.

    Error API: Setup.Exe
    Troubleshooting code: 104

    Troubleshooting logs have been saved in this folder: "C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\NAILogs". Have the TRACEP1.LOG file and other logs available if you contact McAfee Support for assistance.

    Resolve any errors, then run Setup again to restart the installation.
    20080327110849 Licensing Tracing is being turned OFF.
    20080327110849 reg open: 0x80000002\SOFTWARE\Network Associates\Licensing\TraceAPI

    any ideas?

    RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download

    No MyAvert fix?? sad

    RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download

    I was able to fix the problem in the end as it totaly messed up

    I re-installed the epocore server extenstion in the console, rebooted and then re-applied the patch

    everything came back to life after that!

    RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download



    The MyAvert problem???

    RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download

    sorry was posting about the patch

    I can not get the myavert to work, have you got a problem with myavert?

    RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download

    Yeah it's not worked since the install of EPO 4.0, but best not drift off topic happy
    Raster
    Level 7
    Report Inappropriate Content
    Message 10 of 22

    RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download



    What do you mean that you re-installed the epocore Server extensions? and how did you do this?