cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

download error

hi all,

hope you are fine.

when i try to download a software from the Software manager, i got this error:

2/17/15 10:33:10 AM  Started: Check In Components 

2/17/15 10:33:10 AM  Downloading the following component: 

2/17/15 10:33:10 AM  Agent Package (type PACKAGE) - filename=PATMOS__1000_1922.zip 

2/17/15 10:33:16 AM  Failed to get the list of urls to download. This is usually a error on the Mcafee server. Please try again later. 

2/17/15 10:33:16 AM  Completed: Check In Components (Failed to get the list of urls to download. This is usually a error on the Mcafee server. Please try again later.)

9 Replies

Re: download error

Same error.

Any help with that?

jround
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 3 of 10

Re: download error

Seems to be an issue at the McAfee servers end, epo.mcafee.com also returns a 504 Gateway Timeout error message at the moment.

Tags (1)
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 4 of 10

Re: download error

Are you still having the issue today?  If so, I will make sure there is an IT ticket opened for it.

PhilR
Level 12
Report Inappropriate Content
Message 5 of 10

Re: download error

Software Manager can't refresh its list of components either.

Phil

McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 6 of 10

Re: download error

I tested a few downloads from the download page and they seem to be working.  However, software manager is not.  I will open a ticket.

Re: download error

I'm having the same issue. Been happening for at least a day.

McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 8 of 10

Re: download error

Please check again and if still having problems, post screenshots of the errors you are getting.

McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 9 of 10

Re: download error

Please test software manager and the download site now and let us know if it is resolved for you.

Re: download error

It is working now. Thank you!