cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 9
Report Inappropriate Content
Message 1 of 5

client deployment task fails...

almost every time I run a client deployment task to update my MA to version 4.6.0.2292 it fails. It will either get to 2 out of 3 of the little green bars and then the third bar will be red. I'm not getting much information from the Server task log. The Windows event logs show the installation was successfull for some. This happens on XP, 2003, 2008 R2.  When I just use Deploy Agents via the System Tree things work fine except on 2008 R2 becase of UAC not allowing interactive services but that's another issue.

Message was edited by: samd on 1/24/12 10:53:33 AM EST

Message was edited by: samd on 1/24/12 10:59:58 AM EST
4 Replies
Highlighted

Re: client deployment task fails...

How are you setting up this deployment?

You said that when you use Deploy Agents the installations worked fine. What other method are you using?

Do you have the Installation log file for these systems?

It's under %Temp%\McAfeeLogs\FrmInst.log

Highlighted
Level 9
Report Inappropriate Content
Message 3 of 5

Re: client deployment task fails...

I just go in and create a client task using the current branch of the agent which is 4.6.0.2292.  Then from the System Tree I select a machine or multiple machines and select the button called "Run Client Task Now". I then select the task I created. I've seen this fail every time but one and that was on a 2008 R2 machine. It has failed so far on all XP machines, 2003 and other 2008 R2 machines. I can't see anything in the logs other than below on some machines that looks like an error.

The Deploy Agents method via the System Tree always works.

I found this in the log

2011-11-22 15:57:55          E          #6772          Xml          cfg          Error trace:

2011-11-22 15:57:55          E          #6772          Thread          cfg           [Main thread]->

2011-11-22 15:57:55          E          #6772          Xml          cfg           [useExistingFile,C:\ProgramData\McAfee\Common Framework\Server.xml]->

2011-11-22 15:57:55          E          #6772          Xml          cfg           [ReadBufferFromFileNoExp,C:\ProgramData\McAfee\Common Framework\Server.xml]->

2011-11-22 15:57:55          E          #6772          Xml          cfg            Couldn't open to read: No such file or directory

2011-11-22 15:57:55          I          #6772          Thread          cfg          Exit program

Message was edited by: samd on 1/24/12 11:54:08 AM EST
Highlighted

Re: client deployment task fails...

Try to assign this task you created to run on every policy enforcement and set the schedule to Run Immediatly.

I'm not very familiar with Run Task Now configuration.

Highlighted
Level 9
Report Inappropriate Content
Message 5 of 5

Re: client deployment task fails...

I'll try it on my 2008 R2 machines.

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community