cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Wrong Master Repository Status

Hi,
I have a problem with my ePo server. In the dashboard, I got the master repository status visible. In my situation, is gives me the following information:
DAT: My Repository: 5568.0000 Latest available: 5269.0000
Engine: My Repository: 5300.2777 Latest available: 5200.2160

For some reason, it doesn't update the latest available section.
Also, the last check was 2008-04-09 11:56:06.757 and the scheduled pull is configured to run daily at 1:00 am, and runs successfull every day (hence my repository is up to date).

Can somebody tell me why this status isn't updated?
I run ePo version 4.0 with patch 3 (build 1151) on windows server 2003.
8 Replies
Highlighted
Shads
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 2 of 9

RE: Wrong Master Repository Status

I have exactly the same symptoms, except my last checked date is 2009-04-27 12:56:39.033
Same versions, and no other issues. Clients are still connecting to my server and grabbing daily updates.

RE: Wrong Master Repository Status

I too have this problem on patch 4, has there been any news on it?

RE: Wrong Master Repository Status

If you are using an ISA server check this:
https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=KB53619

RE: Wrong Master Repository Status

Ah thanks for that, it was configured to use a proxy which I changed to bypass, guess I'll just wait on the next release.

RE: Wrong Master Repository Status

Sorry for the late reply.
This was indeed the solution to my problem. Seems the Isa blocked port 8801 to avertlabs.
1006
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 7 of 9

RE: Wrong Master Repository Status

I have the same problem, in my dashboard i have the following:

My Repository Latest Available
DAT: 5697.0000 --
Engine: 5301.4018 --

I dont have Latest Available showing and I dont have an ISA Server. Can anyone help?
1006
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 8 of 9

Re: RE: Wrong Master Repository Status

Same as above.. I have my repository:5960   & Latest Available 5959.. I dont have an ISA Server..

Re: Wrong Master Repository Status

This is still broken in ePO 4.5. Tech support told me it would be fixed. It's not. Is there ANY resolution to this????

Dan Sichel

More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community