cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reliable Contributor twenden
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 1 of 8

Windows 7 System not installing VSE 8.7i Patch3

Just started testing VirusScan 8.7i Patch 3 on select test systems using my Test EPO 4.0 server. Have noticed that the two XP & one Vista system all installed the Patch with no problems. This is done by using a "Update Now" task that install the Patch.

However, The Windows 7 RTM system is not downloading the deployment task and therefore not updating. This used to be an issue with the previous patch where you had to remove and recreate all deployment/update tasks. I thought that this would be fixed in the new Patch 3 extensions.

Is anyone else having issues with the deployment of Patch 3 to Windows 7 systems?

Labels (1)
7 Replies
PhilR
Level 12
Report Inappropriate Content
Message 2 of 8

Re: Windows 7 System not installing VSE 8.7i Patch3

Works for me.  Windows 7 32-bit and 64-bit.

Phil

Highlighted

Re: Windows 7 System not installing VSE 8.7i Patch3

Fine for me too, installed on 4 Windows 7 32-bit machines.

Reliable Contributor twenden
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 4 of 8

Re: Windows 7 System not installing VSE 8.7i Patch3

Finally got it fixed by running the following query against my database. There was a knowledge article that referenced it.

DECLARE @ProductCode NVARCHAR(100)
DECLARE @PlatformCode NVARCHAR(100)

SET @ProductCode = 'EPOAGENTMETA'
SET @PlatformCode = 'WNT7W'

UPDATE [dbo].[EPOTask]

   SET [PlatformsSupported] =  [PlatformsSupported]+'|'+@PlatformCode,

       [TheTimestamp] = @@DBTS

WHERE [ProductCode] = @ProductCode

   AND [PlatformsSupported] NOT LIKE '%'+@PlatformCode+'%'

   AND [PlatformsSupported] LIKE '%WXPW%'

GO

Message was edited by: twenden on 3/11/10 9:38:45 AM CST

Re: Windows 7 System not installing VSE 8.7i Patch3

Hi there,

glad to know things working now.

Could you please provide us with the KB number or link in case we face the problem?

Thank you

Reliable Contributor twenden
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 6 of 8

Re: Windows 7 System not installing VSE 8.7i Patch3

If anyone needs info about the knowledgebase article then search for this article KB67321.

Re: Windows 7 System not installing VSE 8.7i Patch3

Thank you

Terje
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 8 of 8

Re: Windows 7 System not installing VSE 8.7i Patch3

something simular happend to me...on my own workstation (windows 7 professional 64bit)

my setup was before i upgraded: EPO 4.5 with patch 1 and VSE 8.7 with patch 2


I updated my epo server with patch 3 for VSE 8.7

deployment fails with VSE8.7 and the antispyware module.. but the only error i get in the log is "error occurred while installing"  the antispyware package.

doesnt help uninstalling and then re-deploy ....finally i got pissed and installed microsoft's free antivirus client so my workstation would have protection over the weekend until i figure what the problem is

but the error occurres on random computers with windows 7

More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community