cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Why do I get Certificate errors when trying to update my repository?

Hi All

For some reason I am getting Certificate issues when im replicating.

2 Replies

Re: Why do I get Certificate errors when trying to update my repository?

Sorry, my browser stopped for some reason..

I have UNC setup and a HTTP Replication setup to the same server. If I run them indevidually or together it doesnt matter they fail.

EpoApSvr.log

ReplicationThreadProc: Replication thread started

20120613105733 I #09724 SITEMGR  ReplicationThreadProc: Replication using 64 threads

20120613105733 I #09724 SITEMGR  Replication Temp dir: C:\Windows\TEMP\nai2E25.tmp\00000000, 1

20120613105733 I #09724 SITEMGR  Replication determining master site size

20120613105738 i #09724 SITEMGR  ReplicationThreadProc: Uploading data to site HCUKTF002-HV HTTP Rep

20120613105738 i #09724 SITEMGR  ReplicationThreadProc: Uploading data to site TelfordRep

20120613105738 E #12436 INETMGR  Failed to decrypt using the certificate.

20120613105738 E #12436 INETMGR  Unable to load asymmetric key

20120613105738 E #12436 INETMGR  Failed to get decryption key for repository credentials

20120613105738 E #12436 INETMGR  Failed to decrypt using the certificate.

20120613105738 E #12436 INETMGR  Unable to load asymmetric key

20120613105738 E #12436 INETMGR  Failed to get decryption key for repository credentials

20120613105738 E #12436 INETMGR  Failed to read site config for site HCUKTF002-HV HTTP Rep

20120613105738 E #12436 INETMGR  Failed to get the site config for site name HCUKTF002-HV HTTP Rep, error 0xffffff24

20120613105738 E #12436 INETMGR  Start session for site upload failed

20120613105738 e #12436 SITEMGR  ReplicateSite: Failed to connect to site HCUKTF002-HV HTTP Rep

20120613105738 E #11948 INETMGR  Failed to decrypt using the certificate.

20120613105738 E #11948 INETMGR  Unable to load asymmetric key

20120613105738 E #11948 INETMGR  Failed to get decryption key for repository credentials

20120613105738 e #12436 SITEMGR  ReplicationThreadProc: Upload data to site HCUKTF002-HV HTTP Rep failed

20120613105738 E #11948 INETMGR  Failed to decrypt using the certificate.

20120613105738 E #11948 INETMGR  Unable to load asymmetric key

20120613105738 E #11948 INETMGR  Failed to get decryption key for repository credentials

20120613105738 E #11948 INETMGR  Failed to read site config for site TelfordRep

20120613105738 E #11948 INETMGR  Failed to get the site config for site name TelfordRep, error 0xffffff24

20120613105738 E #11948 INETMGR  Start session for site upload failed

20120613105738 e #11948 SITEMGR  ReplicateSite: Failed to connect to site TelfordRep

20120613105738 e #11948 SITEMGR  ReplicationThreadProc: Upload data to site TelfordRep failed

20120613105738 e #09724 SITEMGR  ReplicationThreadProc: Replication finished with partial failure

20120613105738 x #09724 SITEMGR  SiteMgr main control final release...

Re: Why do I get Certificate errors when trying to update my repository?

I think that this issue is related to my ePO servers being in a failover cluster... Server 2 seems to be fine with communication to the repositories but when I fail over to server 1 it the logs mention security keys and wont work...

Any ideas on how to fix this???

I dont really want to start messing about with the security keys until I have at least some advise from a more experienced McAfee user.

Thanks in Advance..

Bruce.