cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
jnc27
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

VSE installation fails via EPO when IPv6 disabled

Hi all,

we have a strange behaviour in our system. Maybe the experts can explain.

Our VSE instalaltion fails via EPO, and we tracked it down to IPv6 parameters in the registry.

We are disabling IPv6 on all our clients and servers with this registry entry:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\TCPIP6\Parameters:

     DisabledComponents: FF

https://support.microsoft.com/en-us/help/929852/how-to-disable-ipv6-or-its-components-in-windows

However, by doing that, the VSE installation fails with "unknown" error".

Is this a known issue?

Thanks

1 Reply
jnc27
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: VSE installation fails via EPO when IPv6 disabled

Version:

epo Orchestrator 5.3.2 Build 156

McAfee Agent 5.0.4

VSE 8.8.0 Patch 9

It would be good if someone has an idea..

Thanks..

More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community