cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Unblack
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 1 of 10

VSE 8.8 Update -> no repository found

when i try to update VSE 8.8 Patch 4 i get the error that no repository was found.

The update.log shows the same.

9 Replies

Re: VSE 8.8 Update -> no repository found

Morning,

Is this an ePO manage or standalone?

The best thing is to try to re-install the McAfee Agent as it resolves the issue in many ocasions.

Make sure you do not have anything (Firewall...) blocking the access to ePO/internet

Cheers,

José María


Unblack
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 3 of 10

Re: VSE 8.8 Update -> no repository found

It is an epo managed System. But i uninstalled the Agent and VSE. No changes. If i install only vse the same error occures. I tried the "VSECleaner.exe" but it doesent Change anything.

Re: VSE 8.8 Update -> no repository found

Hi,

Can you uninstall the McAfee agent like this:

C:\Program Files (x86)\McAfee\Common Framework\FrmInst.exe /forceuninstall

If the after uninstalling and reinstalling the agent does not work, please go to C:\ProgramData\McAfee\Common Framework and open the sitelist.xml and paste the content in here

Cheers,

José María

Unblack
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 5 of 10

Re: VSE 8.8 Update -> no repository found

Hi,

i can uninstall the agent. The sitelist.xml looks like this (i removed the certificate):

sitelist.jpg

Re: VSE 8.8 Update -> no repository found

It looks fine.

Can you ping the ePO server from that Machine on the port 80?

Best regards,

José María

Unblack
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 7 of 10

Re: VSE 8.8 Update -> no repository found

yes. ping works. Thanx for your help!

The server.log shows that the client is connecting (Configuration Manager Trace log Tool)

server.log.jpg

Re: VSE 8.8 Update -> no repository found

It is a pleasure

Can you follow this KB please?

https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=KB54474

It says the steps to follow to troubleshoot this kind of issues.

Please, let me know the outcome

Best regards,

José María

Re: VSE 8.8 Update -> no repository found

1)check tat you can access your epo server from workstation via needed port.

2)check that c:\temp exists

Unblack
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 10 of 10

Re: VSE 8.8 Update -> no repository found

1) i can Access the ePo Server

2) c:\temp exists

Perhaps i have to reinstall the machine.

KB54474 doesnt help