cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
ac+mc9
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 8

Unable to logon to EPO 4.5

Hi,

I cant logon  to our EPO 4.5 server:

DataChannel - Dependency scheduler had initialization error
LYNXSHLD1510 - Dependency EPOCore had initialization error
AvertAlerts - Dependency scheduler had initialization error
LYNXSHLDPARSER - Dependency core had initialization error
GSD7REPORTS - Dependency core had initialization error
VSEMAS850000 - Dependency VIRUSCAN8600 had initialization error

in orion.log i have:

2011-03-16 13:38:50,793 ERROR [http-28444-Processor25] auth.OrionUser   - OrionUser: invalid auth type:pwd

2011-03-16 13:38:51,262 ERROR [Thread-1] plugin.PluginManager  - Initialization of plugin core failed.

org.springframework.beans.factory.BeanCreationException: Error creating bean with name 'core.ext.taskGlobals' defined in URL [jndi:/localhost/core/WEB-INF/beans.xml]: Cannot resolve reference to bean 'core.webappDeployer' while setting bean property 'deployer'; nested exception is org.springframework.beans.factory.NoSuchBeanDefinitionException: No bean named 'core.webappDeployer' is defined

Caused by:

org.springframework.beans.factory.NoSuchBeanDefinitionException: No bean named 'core.webappDeployer' is defined

at


Any help would be appreciated

Regards

Maik

7 Replies
McAfee Employee hem
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 8

Re: Unable to logon to EPO 4.5

Below log says about Invalid password.

2011-03-16 13:38:50,793 ERROR [http-28444-Processor25] auth.OrionUser   - OrionUser: invalid auth type:pwd

2011-03-16 13:38:51,262 ERROR [Thread-1] plugin.PluginManager  - Initialization of plugin core failed.

I will suggest you to validate the \core\config page (https://localhost:8443), write the user name and password. Click on 'Test connection' then Apply, restart the ePO services and try to login.

Was my reply helpful?

If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

Re: Unable to logon to EPO 4.5

Generally means you've lost connection to Sql for some reason.

There's KB articles on the topic in the McAfee Knowledge base for sure.

https://mysupport.mcafee.com/Eservice/Default.aspx

Follow the 'Search the  Knowledge Base' link.

Rgds,

Rob.

ac+mc9
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 4 of 8

Re: Unable to logon to EPO 4.5

I already checked https://localhost:8443/core/config and the test connection is successfull.

After restart of ePO services the error persists.

/Maik

McAfee Employee hem
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 5 of 8

Re: Unable to logon to EPO 4.5

Then please share the complete Orion log file rather than snap.

on 17/3/11 8:23:50 PM IST
Was my reply helpful?

If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?
ac+mc9
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 6 of 8

Re: Unable to logon to EPO 4.5

OK. How can i share the orion.log ?

Is it possible to share the file via this forum ?

Thanks

Maik

McAfee Employee hem
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 7 of 8

Re: Unable to logon to EPO 4.5

It will be few Kb in size so you can attach here.

The path will be \Program files\McAfee\ePO\Server\logs.

Make sure that you validate the \core\config page, click on test connection then Apply, restart the ePO services, try to access the console.

Grab the Orion log and share with us.

Was my reply helpful?

If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?
Highlighted
dvo
Level 9
Report Inappropriate Content
Message 8 of 8

Re: Unable to logon to EPO 4.5

i've recently seen this error and fixed it.

the VM machine had corruption in the server\conf\catalina\localhost directory

as in there were several files missing including the 'deployer.xml' which your error suggest is failing to load.

So i fixed it by replacing several core xmls(ePOCore, response, deployer)

More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community