cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
dboakai
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 16

The Server is not responding please verify the following

Hi Guys,
The Administrator just migrated to Macefee 8.5i + epo 3.5 server. But prior to his departure. He give me a password to logon to the Server but when i log on "The Server is not responding please verify the following"
1. Login information is correct
2.The Network is running correctly
3.The ePolicy Orchestratate server is running.

Can anyone help me solve the problem.
Labels (1)
15 Replies
tonyb99
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 2 of 16

RE: The Server is not responding please verify the following

try to log in again then post the last bits of the console.log from the epo install directory, this will show what the issue was in more detail
dboakai
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 3 of 16

RE: The Server is not responding please verify the following

Hi Guys,
The Administrator just migrated to Macefee 8.5i + epo 3.5 server. But prior to his departure. He give me a password to logon to the Server but when i log on via remote desktop connection and try to logon as the Admin on the ePolicy Orcherstrator i get an error message like this "The Server is not responding please verify the following"
1. Login information is correct.
2.The Network is running correctly.
3.The ePolicy Orchestratate server is running.

Can anyone help me in solving this problem?
tonyb99
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 4 of 16

RE: The Server is not responding please verify the following

well you could post the log I asked for earlier...
dboakai
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 5 of 16

Is this what u are requesting for?

[AgentUpgrade]
UnSupporedPlatformID=NVNW|RH70

[Server]
Version=3.6.1.166
HTTPPort=80
AgentHttpPort=8081
ConsoleHTTPPort=81
DatabaseSSL=request
UseNTLMv2=0
DataSource=EPO\EPOSERVER
Database=ePO_EPO
NTUserName=LR\administrator
NTPassword=
UseNTAccount=1
NumWorkThread=4
NumDalConnection=5
SecureHttpPort=8553
EventLogFileSizeLimit=2097152
BroadcastPort=8082
CatalogVersion=20080813052806
EnableGlobalOneHourUpdate=1
GlobalUpdateRandomization=20
ReviewerIsNT=1
ReviewerName=LR\administrator
ReviewerPassword=

[AVERTAlertInfo]
AVERTAlertsServerName=myavert.avertlabs.com
AVERTAlertsPort=8801
AVERTAlertsURL=http://myavert.avertlabs.com:8801/reportservice.asmx?wsdl
tonyb99
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 6 of 16

RE: Is this what u are requesting for?

Is there no console.log file in the EPo installation folder on the server?

btw..

check you are using the right port on the login info
check you have added the server and both the http and https port entries into the browser trusted sites
check SQL connection data is OK with connection with cfgnaims.exe from EPO folder
dboakai
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 7 of 16

RE: Is this what u are requesting for?

How can i find this console.log file you are requesting for?
tonyb99
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 8 of 16

RE: Is this what u are requesting for?

tbh its been so many years since I ran 3.5 i dont remember whether this applies to 3.5 as well as 3.6 but in 3.6.x the console.log file is located in the epo server directories, try searching them for *.log.

Have you checked the other items?
dboakai
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 9 of 16

Is this what u are requesting for?

20080813100935 I #1768 ePO Console AVIView Initialized
tonyb99
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 10 of 16

RE: Is this what u are requesting for?

thats one bit of it...

try to log in again to the console then post the last 30 -40 line of the log file