cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Server 2012 not applying poilices or tasks

Hi All.

Im hoping someone has seen this before and can me out.

I have a Windows 2012 server that is not applying any ePO policies or tasks. Its the first 2012 server I have so I cant compare it to another to see if the problem is local to this one server.

The server was built with MA 4.6 P1 and VSE 8.8 P2. At this stage the 2012 server would not even report back to ePO which was then running 4.6 P3. I needed to upgrade and thought this was a good time so I upgraded ePO to 4.6 P5, MA to 4.6 P3 and VSE to 8.8 P3. All installed fine and now the 2012 server reports back to ePO and im able to see the servers properties within ePO. The problem is that the 2012 is not applying the policies or tasks I have to VSE or MA. We lock down the UI with a password and have made several chnages to VSE excluding files and none have these been applied, nor have the update or scan tasks.

Any ideas anyone?

More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community