cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Rogue System Detection 2.0 Does not install?

Hey people,

I've tried pushing the sensor on a test machine, I manually put it in my system tree and deployed an agent on the system.

A problem however, is that the sitelist.xml on agent installation does not install, only the "old" version from the Antivirus appears in my antivirus folder, in the common framework folder no sitelist.xml is to be found.

The sensor is a bigger problem however, the rogue sensor deployment was "scheduled", yet it never appeared "active".

The log file says this:

Planner 3/06/2009 13:04:46 Info Planner: Taak [Rogue Sensor Deployment] is voltooid
Planner 3/06/2009 13:04:46 Info De taak Rogue Sensor Deployment is voltooid
Updatefunctie 3/06/2009 13:04:46 Info De update is voltooid
Updatefunctie 3/06/2009 13:04:45 Info De updateconfiguratie wordt geladen van: catalog.xml
Updatefunctie 3/06/2009 13:04:45 Info catalog.z wordt uitgepakt.
Updatefunctie 3/06/2009 13:04:45 Info catalog.z wordt geverifieerd.
Updatefunctie 3/06/2009 13:04:45 Info Bezig met het initialiseren van de update...
Updatefunctie 3/06/2009 13:04:45 Info Updatepakketten uit bibliotheek NAIHttp2X worden gecontroleerd.
Subsysteem van de agent 3/06/2009 13:04:33 Info Opnieuw afdwingen van beleid over 60 minuten
Subsysteem van de agent 3/06/2009 13:04:33 Info Agent heeft afdwingen van beleid voltooid
Planner 3/06/2009 13:04:33 Info Planner: Taak [Rogue Sensor Deployment]wordt gestart...

But that doesn't say or do much. I also found it hard to believe that a deployment would only take 0.10 seconds.

Is there something wrong with my sitelist.xml file? Normal communication with the server is no problem.

Any info would be appreciated.
2 Replies

RE: Rogue System Detection 2.0 Does not install?

No one knows what could be the cause of this?
rict
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 3 of 3

RE: Rogue System Detection 2.0 Does not install?

Sorry, but I don't. I've been trying to get RSD 2.0 to deploy to clients for weeks without success:

http://forums.mcafeehelp.com/showthread.php?t=230473

http://forums.mcafeehelp.com/showthread.php?t=230785

I've tried everything mentioned here in the forum, as well as all the suggestions I received from McAfee Tech Support, but I still can't get RSD to install on clients.

My Network Techs say that, as far as they are concerned, RSD is NOT a very well designed program, and they are surprised that it's being used by other organizations.

I don't know if it's well designed or not, but I know we can't get it to work.

Good luck.