cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Repository Pull Fail - Repository Pull from McAfee HTTP (error.-2147467259)

Jump to solution

Hi All.

Im having a problem with my daily pull from the McAfee HTTP site. Its been working fine until around 5 days ago where I get the error: Repository Pull from McAfee HTTP (error.-2147467259).

The ePO pull task then has this additional info:

19/10/11 10:33:47 Started: Pulling content from McAfeeHttp to Current branch
19/10/11 10:33:49 Repository Pull from site McAfeeHttp complete, 0 warnings, 1 errors
19/10/11 10:36:24 Checking in package Current\VSCANDAT1000\6503.0000\DAT\0000
19/10/11 10:36:25 Checking in package Current\VSCANDAT1000\6503.0000\DAT\0000 failed
19/10/11 10:36:25 Repository Pull from McAfee HTTP (error.-2147467259)

My colleague who runs the proxy has looked at the logs and nothing is being blocked. Is this en ePO error? Ive run the job at several times throughout the day and it gets to different stages before failing.

Any help is mst appreciated.

Dean

1 Solution

Accepted Solutions
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 7 of 10

Re: Repository Pull Fail - Repository Pull from McAfee HTTP (error.-2147467259)

Jump to solution

Okay, it's failing to check in the package, possibly due to a missing file.

Via the console, can you try deleting all DAT packages from the master repository - including any in the evaluation or previous branches - and then try the pull again?

Thanks -

Joe

9 Replies
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 10

Re: Repository Pull Fail - Repository Pull from McAfee HTTP (error.-2147467259)

Jump to solution

Looks like the check-in process is failing, rather than the download. Can you run a pull task, let it fail, then zip up and attach the epoapsrv.log and we can take a look?

Thanks -

Joe

Re: Repository Pull Fail - Repository Pull from McAfee HTTP (error.-2147467259)

Jump to solution

Hi Joe.

Sorry to sound like a complete novice but where can I find the log file?

Re: Repository Pull Fail - Repository Pull from McAfee HTTP (error.-2147467259)

Jump to solution

Just for your info im running ePO 4.6 on a Windows 2003 Server SP2 and the DB is seperate MSSQL 2005 SP3 cluster.

Sorry, should have mentioned this before.

McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 5 of 10

Re: Repository Pull Fail - Repository Pull from McAfee HTTP (error.-2147467259)

Jump to solution

No problem

Keep a copy of PD23209 handy - it'll come in useful for troubleshooting purposes   The epoapsrv.log lives in the <installfolder>\DB\Logs folder on the ePO server itself.

HTH -

Joe

Re: Repository Pull Fail - Repository Pull from McAfee HTTP (error.-2147467259)

Jump to solution

Joe your a life saver, really handy guide to keep, thanks. ive attached that log file. Hope its something you can help with.

McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 7 of 10

Re: Repository Pull Fail - Repository Pull from McAfee HTTP (error.-2147467259)

Jump to solution

Okay, it's failing to check in the package, possibly due to a missing file.

Via the console, can you try deleting all DAT packages from the master repository - including any in the evaluation or previous branches - and then try the pull again?

Thanks -

Joe

Re: Repository Pull Fail - Repository Pull from McAfee HTTP (error.-2147467259)

Jump to solution

Joe you have saved the day. it worked. I'll hopefully remember that in the future should it happen again. I did log a case with McAfee but yet again the forums have solved it quicker than McAfee themseleves :-)

Thanks once again

McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 9 of 10

Re: Repository Pull Fail - Repository Pull from McAfee HTTP (error.-2147467259)

Jump to solution

I am McAfee themselves

Glad it's sorted now... hopefully it was a one-off incident

Regards -

Joe

Re: Repository Pull Fail - Repository Pull from McAfee HTTP (error.-2147467259)

Jump to solution

Hi Sir, I have same issue. I delete  previous and current branch. When I pull again. It still display fail to check in package current \VSCANDAT1000\6873.0000\DAT\0000...

Could you give me some advice? Many thanks~