cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems with deploying VS 8.7 from ePO 4

Hi Guys I am struggling to install VS 8.7 to one of my clients via epo....

I have attached the agent log below...

2008-11-25 13:20:23 I #436 Manage Enforcing policies
2008-11-25 13:20:23 i #436 Manage Compiling policies
2008-11-25 13:20:23 i #436 Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8000
2008-11-25 13:20:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000META
2008-11-25 13:20:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000
2008-11-25 13:20:23 i #436 Manage Agent policy enforcement is disabled by Administrator
2008-11-25 13:20:23 i #436 Agent Agent finished Enforcing policies
2008-11-25 13:20:23 i #436 Agent Next policy enforcement in 5 minutes
2008-11-25 13:20:46 I #320 LstnSvr CAsyncSocket:Smiley Very HappyoAccept for event: FD_ACCEPT
2008-11-25 13:20:46 i #656 LstnSvr Remote access to log is disabled through policy
2008-11-25 13:25:22 I #608 Agent Sending the next batch of immediate events
2008-11-25 13:25:22 i #608 Agent Agent is looking for events to upload
2008-11-25 13:25:22 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:25:22 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:25:22 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:25:23 i #436 Agent Agent Started Enforcing policies
2008-11-25 13:25:23 I #436 Agent Thread time-out occurred
2008-11-25 13:25:23 I #436 Manage Enforcing policies
2008-11-25 13:25:23 i #436 Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8000
2008-11-25 13:25:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000META
2008-11-25 13:25:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000
2008-11-25 13:25:23 i #436 Manage Agent policy enforcement is disabled by Administrator
2008-11-25 13:25:23 i #436 Agent Agent finished Enforcing policies
2008-11-25 13:25:23 i #436 Agent Next policy enforcement in 5 minutes
2008-11-25 13:30:22 I #608 Agent Sending the next batch of immediate events
2008-11-25 13:30:22 i #608 Agent Agent is looking for events to upload
2008-11-25 13:30:22 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:30:22 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:30:22 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:30:23 i #436 Agent Agent Started Enforcing policies
2008-11-25 13:30:23 I #436 Agent Thread time-out occurred
2008-11-25 13:30:23 I #436 Manage Enforcing policies
2008-11-25 13:30:23 i #436 Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8000
2008-11-25 13:30:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000META
2008-11-25 13:30:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000
2008-11-25 13:30:23 i #436 Manage Agent policy enforcement is disabled by Administrator
2008-11-25 13:30:23 i #436 Agent Agent finished Enforcing policies
2008-11-25 13:30:23 i #436 Agent Next policy enforcement in 5 minutes
2008-11-25 13:35:17 i #604 Agent Agent started performing ASCI
2008-11-25 13:35:17 I #604 Agent Collecting Properties
2008-11-25 13:35:17 I #604 Agent Collecting IP address using Internet Manager
2008-11-25 13:35:17 I #604 naInet HTTP Session initialized
2008-11-25 13:35:17 I #604 imsite Connecting to server: 172.16.10.90 on port: 83
2008-11-25 13:35:17 I #604 naInet HTTP Session closed
2008-11-25 13:35:17 I #604 Manage Collecting Properties
2008-11-25 13:35:17 i #604 Manage Collecting Properties
2008-11-25 13:35:19 I #604 Agent Agent is sending properties version to the ePO Server
2008-11-25 13:35:19 I #604 Agent Forwarding all events
2008-11-25 13:35:19 I #604 Agent Forward all events request received
2008-11-25 13:35:19 I #600 Agent Started processing a package..
2008-11-25 13:35:19 I #608 Agent Agent event wakeup, processing events
2008-11-25 13:35:19 i #608 Agent Agent is looking for events to upload
2008-11-25 13:35:19 I #600 Agent Preparing Props Version Package
2008-11-25 13:35:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:35:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:35:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:35:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:35:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:35:20 I #600 SpiPkgr Using sequence number 23
2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent communication session started
2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent is sending PROPS VERSION package to ePO server
2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent is connecting to ePO server
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet HTTP Session initialized
2008-11-25 13:35:20 I #600 imsite Upload from: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937199570000_27519.spkg
2008-11-25 13:35:20 I #600 imsite Upload response target: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937200660000_6109.spkg
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937199570000_27519.spkg to ePO Server...
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Connecting to Real Server: 172.16.10.90 on port: 83
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Connected to ePO Server: 172.16.10.90
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploading SPIPE HTTP header
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploading data in bytes: 878
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Reading acknowledgement from ePO Server
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Authentication successful: HTTP/1.1 200 OK

2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Received response [200 OK] from ePO Server
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Receiving a package ePO Server
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploaded file : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937199570000_27519.spkg to Server successfully
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet HTTP Session closed
2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Package uploaded to ePO Server successfully
2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent communication session closed
2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent received REQUEST PROPS package from ePO server
2008-11-25 13:35:20 I #600 Agent Started processing a package..
2008-11-25 13:35:20 I #600 Agent Preparing Props Package
2008-11-25 13:35:20 I #600 SpiPkgr Using sequence number 24
2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent communication session started
2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent is sending INC PROPS package to ePO server
2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent is connecting to ePO server
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet HTTP Session initialized
2008-11-25 13:35:20 I #600 imsite Upload from: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937203320000_10743.spkg
2008-11-25 13:35:20 I #600 imsite Upload response target: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937204250000_8678.spkg
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937203320000_10743.spkg to ePO Server...
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Connecting to Real Server: 172.16.10.90 on port: 83
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Connected to ePO Server: 172.16.10.90
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploading SPIPE HTTP header
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploading data in bytes: 1222
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Reading acknowledgement from ePO Server
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet No package to receive from ePO Server, HTTP return code: HTTP/1.1 202 OK

2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Received response [202 OK] from ePO Server
2008-11-25 13:35:20 I #600 naihttp client:no package to receive
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploaded file : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937203320000_10743.spkg to Server successfully
2008-11-25 13:35:20 I #600 imsite NaInet library returned code == 13
2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet HTTP Session closed
2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent No package received from ePO Server
2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent communication session closed
2008-11-25 13:35:23 i #436 Agent Agent Started Enforcing policies
2008-11-25 13:35:23 I #436 Agent Thread time-out occurred
2008-11-25 13:35:23 I #436 Manage Enforcing policies
2008-11-25 13:35:23 i #436 Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8000
2008-11-25 13:35:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000META
2008-11-25 13:35:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000
2008-11-25 13:35:23 i #436 Manage Agent policy enforcement is disabled by Administrator
2008-11-25 13:35:23 i #436 Agent Agent finished Enforcing policies
2008-11-25 13:35:23 i #436 Agent Next policy enforcement in 5 minutes
2008-11-25 13:40:19 I #608 Agent Sending the next batch of immediate events
2008-11-25 13:40:19 i #608 Agent Agent is looking for events to upload
2008-11-25 13:40:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:40:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:40:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
2008-11-25 13:40:23 i #436 Agent Agent Started Enforcing policies
2008-11-25 13:40:23 I #436 Agent Thread time-out occurred
2008-11-25 13:40:23 I #436 Manage Enforcing policies
2008-11-25 13:40:23 i #436 Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8000
2008-11-25 13:40:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000META
2008-11-25 13:40:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000
2008-11-25 13:40:23 i #436 Manage Agent policy enforcement is disabled by Administrator
2008-11-25 13:40:23 i #436 Agent Agent finished Enforcing policies
2008-11-25 13:40:23 i #436 Agent Next policy enforcement in 5 minutes
Tags (1)
4 Replies
tonyb99
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 2 of 5

RE: Problems with deploying VS 8.7 from ePO 4

Whate agent version is on the pc, I also cant see the deployment task kicking in anywhere in that log?? (buts its early here maybe im missing it)

Have you checked the deployment task is working and applied?
I would be using the remove 8 then install 8.7 option rather than trying an upgrade in the task.

RE: Problems with deploying VS 8.7 from ePO 4

Hi thanks its agent 4

and we keep getting these...

2008-11-24 12:31:44 E #3132 Logging addAgentInfoToLog GUID query error 2
2008-11-24 12:31:47 E #220 Logging addAgentInfoToLog GUID query error 2

RE: Problems with deploying VS 8.7 from ePO 4

Hi Darren,

As the poster before said, it doesn't appear that the Deployment Task is running at all.

Have you ensured that the Deployment Task is enabled and that the client machine has received the latest policies so it knows to activate the Deployment Task?

If the Deployment Task is set-up and enabled, try simply forcing an Agent Wakeup on the client remotely.

If this doesn't work, go to the client machine, open up the McAfee Agent Monitor Console and click the "Check New Policies" and "Enforce Policies" buttons.
d0x
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 5 of 5

RE: Problems with deploying VS 8.7 from ePO 4

Hi,

There is something clearly missing from those logs you posted for VirusScan 8.7.

You should have a line saying:

Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8700

Instead of the one saying.

Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8000

So you are doing something wrong, like not having defined policies for the 8.7. Look in your policy catalog under Virus Scan 8.7 do you have policies there? Just because you checked in doesn't mean you get your old policies applied to the new Virus Scan.