cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
pilarm
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 10

Problem with Scheduled Deployment

Hello,

Problem:

Epo Server 3.6.1
CMA 3.6.0

- Active Directory Discovery Task running correctly
- Automatic Agent Deployment Task runningbut bringing the following error:

20080331120321 I #1340 EPOJNI Processing console request file C:/Program Files/McAfee/ePO/3.6.1/DB/Request/C8C7D6-119037C4DEA--7FDD/cnslagpg.dat
20080331120321 I #1340 EPOJNI Process agent wake up thread created successful.
20080331120321 I #6324 EPOJNI Begin agent wake up processing thread
20080331120321 I #6324 EPOJNI Getting configure info from C:\Program Files\McAfee\ePO\3.6.1\DB\Server.ini
20080331120321 I #6324 EPOJNI Initialize work queue with 5 threads
20080331120321 I #6800 EPOJNI Ping agent IP Addr {00000000-0000-0000-0000-000000000000}...
20080331120321 E #6800 EPOJNI Failed to find IP address for {00000000-0000-0000-0000-000000000000}
20080331120321 E #6800 EPOJNI Failed to find IP address for {00000000-0000-0000-0000-000000000000}
20080331120321 I #6800 EPOJNI Server failed to Ping {00000000-0000-0000-0000-000000000000} using IP... Adding to WorkQueue, will try DNS, detailed error = -9
20080331120321 I #6800 EPOJNI Server failed to Ping using DNS... Adding to WorkQueue, will try NETBIOS, detailed error = 0
20080331120321 I #6512 EPOJNI Ping agent NetBIOS name AXCHS-NB0001...
20080331120321 I #6324 EPOJNI Deleting console request file C:/Program Files/McAfee/ePO/3.6.1/DB/Request/C8C7D6-119037C4DEA--7FDD/cnslagpg.dat
20080331120322 E #6512 EPOJNI Failed to connect to AXCHS-NB0001:8081, network error was 10061
20080331120323 E #6512 EPOJNI Failed to connect to AXCHS-NB0001:8081, network error was 10061
20080331120323 E #6512 EPOJNI Server failed to Ping AXCHS-NB0001..., removing the entry from the workQueue, detailed error = -9

Manual push is working.
Any idea?
Thank you!
9 Replies
tonyb99
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 2 of 10

RE: Problem with Scheduled Deployment

{00000000-0000-0000-0000-000000000000} Means blank in EPO (ie a blank entry with no data), are you sure that the EPO server can correctly resolve the address of this machine?
pilarm
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 3 of 10

Problem with Scheduled Deployment

I had the same impresion but I realized all the following checks:

- File and Print Sharing is enabled
- Server service is started
- Remote Registry service is started
- Maschine is in domain
- NetBIOS is enabled
- Admin$ share is shared out.

and all were sucesful.
I see there is some problem with the conectivity but I look for ideas about where/waht can I still check.
Thank you in advance for any suggestion.
Regards.

Pilar M. Hernandez
pest
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 4 of 10

RE: Problem with Scheduled Deployment

Hello,

I have the same problem:

20090225164001 I #8808 EPOJNI Server failed to Ping using IP... Adding to WorkQueue, will try DNS
20090225164001 I #8808 EPOJNI Server failed to Ping using DNS... Adding to WorkQueue, will try NETBIOS
20090225164001 I #8808 EPOJNI Ping agent NetBIOS name [computername]...
20090225164002 E #8808 EPOJNI Failed to connect to [comptername]:8081, network error was 10061
20090225164002 E #8808 EPOJNI Server failed to Ping [comptername]..., removing the entry from the workQueue

Help, I don't know, what I can do ......

pesT

RE: Problem with Scheduled Deployment

Do you have multiple NIC on the server? If so, have you modified the server.ini file?
pest
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 6 of 10

RE: Problem with Scheduled Deployment

I've only one NIC, what's about server.ini? btw: server is an vmserver....

RE: Problem with Scheduled Deployment

not sure if you already have this, but open the Server.ini file, default location : C:\Program Files\McAfee\ePO\3.6.0\DB
Then add the following line at the end of the file
ServerIPAddress=xxx.xxx.xxx.xx

Save and close the file.
Restart all of the ePolicy services.

See if this helps.
pest
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 8 of 10

RE: Problem with Scheduled Deployment

doesen't work....... sad
any other ideas?


Server ini file:

[Server]
Version=3.6.0.544
HTTPPort=80
AgentHttpPort=8081
ConsoleHTTPPort=81
DataSource=[servername]
Database=xxx_ZZZZZ
NTUserName=xxxx\yyyyyy
NTPassword=78788
UseNTAccount=1
SecureHttpPort=8443
EventLogFileSizeLimit=2097152
BroadcastPort=8082
CatalogVersion=20090226173615
EnableGlobalOneHourUpdate=0
GlobalUpdateRandomization=20
ServerIPAddress=x.yyy.zzz.zzz (new add. today)

[AVERTAlertInfo]
AVERTAlertsServerName=myavert.avertlabs.com
AVERTAlertsPort=8801
AVERTAlertsURL=http://myavert.avertlabs.com:8801/reportservice.asmx?wsdl

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Logfile on EpoAbSvr.log


20090227160651 I #2696 EPOJNI Process agent wake up thread created successful.
20090227160651 I #5120 EPOJNI Begin agent wake up processing thread
20090227160651 I #5120 EPOJNI Getting configure info from C:\Program Files\McAfee\ePO\3.6.0\Db\Server.ini
20090227160651 I #5120 EPOJNI Initialize work queue with 5 threads
20090227160651 I #1588 EPOJNI Server failed to Ping using IP... Adding to WorkQueue, will try DNS
20090227160651 I #1588 EPOJNI Server failed to Ping using DNS... Adding to WorkQueue, will try NETBIOS
20090227160651 I #1588 EPOJNI Ping agent NetBIOS name PCFIN100...
20090227160651 I #1588 EPOJNI Creating SPIPE sign session
20090227160651 I #1588 EPOJNI Loading server private key buffer
20090227160652 I #3992 EPOJNI Push Agent Installation Program to PCFIN100 Successful!
20090227160652 I #4004 EPOJNI Deleting console request file C:/Program Files/McAfee/ePO/3.6.0/DB/Request/10BBD42-11FB845F18B--8000/cnslrq.ini
20090227160652 E #1588 EPOJNI Failed to connect to [pcname]:8081, network error was 10061
20090227160652 E #1588 EPOJNI Server failed to Ping [pcname]..., removing the entry from the workQueue
20090227160652 I #5120 EPOJNI Deleting console request file C:/Program Files/McAfee/ePO/3.6.0/DB/Request/10BBD42-11FB845F18B--7FFF/cnslagpg.dat

I can ping [pcname] and nslookup works...... HEELP any ideas?

RE: Problem with Scheduled Deployment

Are you pinging from the eposerver or a PC on the same segment as the target client PC ?

Jim
pest
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 10 of 10

RE: Problem with Scheduled Deployment

sorry for delay....

I am pinging from antivirus server to clients.

there are no firewall between pc and server and both are in the same segment.

each targed client are installed with windows xp

I don't know, what I can do.....