cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
AB_IDT
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

Problem pushing 3.6 agent using login script

Hi,

I just setup a new EPO 4 server. We want to push out the agent (3.6) via login script to all machines. In case it matters, all machines are running virusscan 8.0i. Most do not have an agent currently installed.

We put together a very simple batch file (shown below) and copied it -along with Framepkg.exe - to a share accessible to all machines. We created a GPO and put the batch file in Computer Configuration -- Startup.

if exist c:\epo.txt goto sof
\\me\NETLOGON\epo\FramePkg.exe /FORCEINSTALL /INSTALL=AGENT /SILENT
echo > c:\epo.txt

:sof



The install seems to have run successfully because I see the directory of the agent + when I open up the virusscan console and look at the repository list, the new EPO server is the first one listed (prior to the install, only the mcafee http & ftp sites were listed). However,
1. the icon for the new agent isn't showing up
2. on the server it doesn't show that the machine has the agent installed
3. when i try to run CMDAGENT /P from the machine, I get
Error:***Agent is not available to enforce policy.
Error:***Failed to send command to ePO Agent ***

Lastly, if I just run this same Framepkg.exe manually on a machine, it seems to install everything fine.

Any ideas?

TIA,
AB
1 Reply

need siteinfo..

copy sitelist.xml to same folder and run



if exist c:\epo.txt goto sof
\\me\NETLOGON\epo\FramePkg.exe /silent /install=agent /siteinfo=sitelist.xml
echo > c:\epo.txt

:sof:rolleyes: