cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

MyAvert access problems on EPO 4.5

Hello,

the MyAvert check failed for some hours (see below).

MyAvert.jpg

The access to the MyAvert WWW-site works on the EPO 4.5 server. The IE connection settings and the EPO proxy port setting are the same.

MyAvert_WWW.jpg

Is there a general problem gegarding the MyAvert service?

Regards and greetings from Germany

Janni

4 Replies

Re: MyAvert access problems on EPO 4.5

Hi,

just in this moment the MyAvert "Last check" works without problems. Are there temporary problems regarding the MyAvert service?

Best regards,

Janni

Re: MyAvert access problems on EPO 4.5

Not that I am aware of, no.

Re: MyAvert access problems on EPO 4.5

Had the same today in the morning, now it "restored" to normal operation.

Re: MyAvert access problems on EPO 4.5

Hi metalhead,

thaks for this information. That means there was a general McAfee MyAvert problem.

Regards,

Janni

More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community