cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
pwctw
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 14

McAfee Rogue System Sensors always active

Hi,

I'm using ePO4.6.6 and Rogue System 4.7.1, I've set the policy allow 2 active sensors, and server settings are set the same (see photos below), but after 20 hours, all my 11 sensors are still active (2 subnets, each subnet has 5 sensors, and the last sensor is DHCP), could anyone help? Thanks!

Policy Settings:

Policy.png

Server Settings:

ServerSetting.png

All Sensors active

Health.png

消息编辑者为:pwctw on 2014/2/24 下午08時40分44秒
13 Replies
notime
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 2 of 14

Re: McAfee Rogue System Sensors always active

sent wakeup call to all machines where active sensor report as active to be sure that they active on same time

pwctw
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 3 of 14

Re: McAfee Rogue System Sensors always active

Thanks for helping!

I've done the agent wake up call that you told me, but status still remain the same....

com.png

exbrit
Level 21
Report Inappropriate Content
Message 4 of 14

Re: McAfee Rogue System Sensors always active

I moved this thread to ePO for better support.

andrep1
Level 14
Report Inappropriate Content
Message 5 of 14

Re: McAfee Rogue System Sensors always active

Using local sensor election, sensors will elect (based on you settings) two per subnet... If the sensors don't see the election communications, then they will stay on. Try using epo to determine the active sensor to see if that makes a difference.

pwctw
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 6 of 14

Re: McAfee Rogue System Sensors always active

Hi Andre,

I've switched election to ePO decide, but 24 hours later.....all sensors are still in Active status....please help.....

epodecide.png

on 2014/2/27 上午12時22分59秒
notime
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 7 of 14

Re: McAfee Rogue System Sensors always active

try to uninstall the sensors and reinstalled then chack

pwctw
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 8 of 14

Re: McAfee Rogue System Sensors always active

Hi notime,

Thanks for help, but after uninstall and re-install all the sensors, they still in "Active" status...

(Use ePO setting to determine Active sensors)

on 2014/3/3 上午01時18分52秒
notime
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 9 of 14

Re: McAfee Rogue System Sensors always active

try to change the below time

ww.jpgww.jpg

pwctw
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 10 of 14

Re: McAfee Rogue System Sensors always active

Thanks notime!

I've changed the value of these settings the same as yours, but it's over 15 hours, they still stay like a rock...

Policy.png

10.png

11.png