cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
JK1
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

McAfee Endpoint Security not getting installed while pushing from Epo Server

We are facing Issues while pushing Mcafee Endpoint products from our Epo server. We can only push agent from EPO and when we try to push Endpoint applications it is not happening, its showing completed but when we check on client machine nothing got installed. Initially, it was working fine and pushing both agent and Endpoint application simply works fine. But recently this issue we noticed and all the new machines running without endpoint security

Please help us or suggest some solutions.

1 Reply
McAfee Employee cdinet
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: McAfee Endpoint Security not getting installed while pushing from Epo Server

How specifically are you setting up the deployment tasks?  It is recommended to use a client task assignment rather than any run client task now. 

There are several ways an install can fail.  To determine cause of failures, you will need to look at the logs on the client.

agent logs - c:\programdata\mcafee\agent\logs

install logs - c:\windows\temp\mcafeelogs.

The agent masvc log will show it getting the task and invoking it.

mcscript log will show whether it is able to get the files from the respository or not.  If it succeeds with that and invokes the setup for the product, then you move on to the install logs.

The point product install log will then have the errors in that for why it is failing. 

Without going through data, there is no way to guess why it is failing specifically. 

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator