cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Master Repository not updating

Hi

I've recently installed Epolicy Orchestrator 5.10. The DAT in master repository is not getting updated.

Though the server task is running daily don't know why it's not updating. I've attached images.

 

How do I resolve this issue.

 

Thanks.

1.JPG2.JPG

3 Replies
Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 4

Re: Master Repository not updating

Hello @norivenkat ,

Could you please try to run update Master repository from server task and check the task if that is getting failed. if that is failed and it will give you the error message as well, please share that so I can help you with solution.

Was my reply helpful?
If you find this post useful, Please give it a Kudos! l Also, Please don't forget to select "Accept as a solution" if this reply resolves your query!

Thanks and regards,
Yash T
Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 3 of 4

Re: Master Repository not updating

Hi norivenkat,

If your Master Repository is failing to upgrade, then you need to check EpoApsvr logs which is located under <ePO install directory>DB/logs.

Have you configured Proxy in EPO. Check if update.nai.com is white listed in your proxy server or firewall or any other network device.

Try to delete existing package and then try to pull again. By looking at the image, not sure at which point exactly is failing. 

Was my reply helpful?

If you find this post useful, please give it a Kudos! Also, please don't forget to select "Accept as a Solution" if this reply resolves your query!

Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 4 of 4

Re: Master Repository not updating

I would suggest first looking at the epoapsvr log, as previously shown, but you can also test with removing the dat file from the repository from all branches and try the pull again.  I have seen if there is some corruption somewhere in the files or if it is locked by some other process, the pull fails.  Removing it should help that.

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community