cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Epolicy 4.0 issues

I have deployed Epolicy 4.0 and am slowly converting my systems over to it from Epolicy 3.6

I have several systems that I have removed them from being managed in Epo 3.6, added them to Epolicy 4.0 and pushed a new agent. The problem is they still show as unmanaged. I can view the agent log and it appears it still checks in and looks for policy changes, but I can not see any info on the system. On the system itself they show the proper auto-update site list. Any ideas?
5 Replies

RE: Epolicy 4.0 issues

What version of agent are you using, 3.6.0?

Joe

RE: Epolicy 4.0 issues

4.0.0.1345

RE: Epolicy 4.0 issues

Have you had a look at the global lost&found?
You will perhaps find some duplicated computers there

RE: Epolicy 4.0 issues

duplicate systems indeed... unsure why that happened but i found them and that makes me happy! the new quick search is awesome

RE: Epolicy 4.0 issues

That usually happens when you add a computer manually (writing down its name) instead of browsing your LAN and picking it there (with the new system->browse option)
More McAfee Tools to Help You
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • Visit: Business Service Portal
  • More: Search Knowledge Articles
  • ePolicy Orchestrator Support

    • Download the new ePolicy Orchestrator (ePO) Support Center Extension which simplifies ePO management and provides support resources directly in the console. Learn more about ePO Support Center