cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Epolicy 4.0 issues

I have deployed Epolicy 4.0 and am slowly converting my systems over to it from Epolicy 3.6

I have several systems that I have removed them from being managed in Epo 3.6, added them to Epolicy 4.0 and pushed a new agent. The problem is they still show as unmanaged. I can view the agent log and it appears it still checks in and looks for policy changes, but I can not see any info on the system. On the system itself they show the proper auto-update site list. Any ideas?
5 Replies

RE: Epolicy 4.0 issues

What version of agent are you using, 3.6.0?

Joe

RE: Epolicy 4.0 issues

4.0.0.1345

RE: Epolicy 4.0 issues

Have you had a look at the global lost&found?
You will perhaps find some duplicated computers there

RE: Epolicy 4.0 issues

duplicate systems indeed... unsure why that happened but i found them and that makes me happy! the new quick search is awesome

RE: Epolicy 4.0 issues

That usually happens when you add a computer manually (writing down its name) instead of browsing your LAN and picking it there (with the new system->browse option)
More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community