cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Rom
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 11 of 16

RE: Repository doesn't update here too

Yes the test connection succeed
McAfee Employee JoeBidgood
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 12 of 16

RE: Repository doesn't update here too


Okay, so if you now click OK on the core/config page, and restart the ePO services, do you still see the error in the log? If not, can you log in to the console and run a pull task successfully?
Rom
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 13 of 16

RE: Repository doesn't update here too

After press Apply and reboot, the log is the same,

20090917115839 E #3172 DAL COM Error :80004005 in CConxIndex::CConxIndex
20090917115839 E #3172 DAL Meaning = Erreur non spécifiée
20090917115839 E #3172 DAL Source = Microsoft OLE DB Provider for SQL Server
20090917115839 E #3172 DAL Description = [DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]Ce serveur SQL n'existe pas ou son accès est refusé.
20090917115842 E #3172 DAL CConxIndex::CConxIndex - giving up retrying connection.
20090917115842 E #3172 DAL CConxIndex::Execute: Error 0x80004003
20090917115842 E #3172 DAL Description: (null)
20090917115842 E #3172 DAL CommandString: select DeploymentPath from EPOMasterCatalog where DeploymentPath is not NULL and ProductType='Install'
20090917115842 E #3172 DAL
20090917115842 E #3172 RManJNI Caught SQL com error Pointeur non valide, Statement: select DeploymentPath from EPOMasterCatalog where DeploymentPath is not NULL and ProductType='Install'
20090917115842 E #3172 RManJNI Initializing agent package failed to get agent package locations, error -2147483640
20090917115844 I #3172 usermgr Attempting to add user: DOM\Service-ePO
20090917115844 I #3172 usermgr Current user: SYSTEM
20090917115844 I #3172 usermgr Attempting to add user: DOM\Service-ePO
20090917115844 I #3172 usermgr Current user: SYSTEM
20090917115916 E #3172 DAL COM Error :80004005 in CConxIndex::CConxIndex
20090917115916 E #3172 DAL Meaning = Erreur non spécifiée
20090917115916 E #3172 DAL Source = Microsoft OLE DB Provider for SQL Server
20090917115916 E #3172 DAL Description = [DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]Ce serveur SQL n'existe pas ou son accès est refusé.
Rom
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 14 of 16

RE: Repository doesn't update here too

just after reboot the log has this (if it can help you):confused:

20090917115519 I #3172 RManJNI Starting RManJNI
20090917115520 I #3172 NAISIGN Loading fips module, current folder: C:\WINDOWS\system32
20090917115520 I #3172 NAISIGN Checking for fips module in C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1
20090917115520 I #3172 NAISIGN Found fips module: C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\cryptocme2.dll
20090917115521 I #3172 NAISIGN FIPS library initialized successfully
20090917115521 I #3172 NAISIGN Loading fips module, current folder: C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1
20090917115521 I #3172 NAISIGN Checking for fips module in C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1
20090917115521 I #3172 NAISIGN Found fips module: C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\cryptocme2.dll
20090917115521 I #3172 NAISIGN FIPS library initialized successfully
20090917115521 I #3172 usermgr Attempting to add user: DOM\Service-ePO
20090917115521 I #3172 usermgr Current user: SYSTEM
20090917115521 I #3172 usermgr Attempting to add user: DOM\Service-ePO
20090917115521 I #3172 usermgr Current user: SYSTEM
20090917115552 E #3172 DAL COM Error :80004005 in CConxIndex::CConxIndex
20090917115552 E #3172 DAL Meaning = Erreur non spécifiée
20090917115552 E #3172 DAL Source = Microsoft OLE DB Provider for SQL Server
20090917115552 E #3172 DAL Description = [DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]Ce serveur SQL n'existe pas ou son accès est refusé.


My computers are in DAT 5736, what can I do to update them and continue searching the problem ?
Jobby
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 15 of 16

RE: Repository doesn't update here too

Hate to jump on somebody else topic. I have also not had an update to my ePO box for a few days on dat file 5740 and 5743 is out there.

I am running ePO4.5 and have checked the log files. The dats download ok but its when it goes to check in it just sits. I have left it over night at 100% with the message checking in package. I have done multiple reboots. I have checked the log file and cant see anything. I have checked the database size (200MB). Only way to get rid of the 100% is to reboot the server. I have had to do this a number of times to attempt different things.

I currently have downloaded the superdat file and tried to check that in manually. I am being presented with a please wait screen (over an hour). My guess is that its fallen over again.

Any help would be great.

RE: Repository doesn't update here too

I am having similar issues.

I am currently on 5742 and the latest available is 5744.

When i try to manually pull, i get the "Failed to download site status file" error.

No settings have been changed.

This was originally caused by proxy issues, but they haven't been changed.
More McAfee Tools to Help You
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • Visit: Business Service Portal
  • More: Search Knowledge Articles
  • ePolicy Orchestrator Support
  • The McAfee ePO Support Center Plug-in is now available in the Software Manager. Follow the instructions in the Product Guide for more.