cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
frankve
Level 7

EPO 4.5 can't install agents anymore

Dear all,

Since one week i'm not able to push any agents to different pc's.

the only thing i see in the server task log is : failed (without a reason)

I tried it on diffrent systems, winxp and win7. Firewall and UAC turned off.

I am able to access the admin$ share , but when i try to push the agent, the framepkg.exe never gets there.

I can write in the admin$ share from my Epo server.

if i install the framepkg manually, everything works fine. All the systems that i previously added are working fine, and getting there updates from the Epo server.

When i look into the server.log i see the following lines:

20130125151803 I #0148 mod_eporepo Received request, uri=/Software/Current/EPOAGENT3000/Install/0409/PkgCatalog.z, remoteIP=127.0.0.1

20130125151803 E #0148 mod_eporepo Error copying C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\DB\Software\Current\EPOAGENT3000\Install\0409\replica.log to C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\DB\RepoCache\Current\EPOAGENT3000\Install\0409\replica.log, system error 2

20130125151803 E #0148 mod_eporepo Failed to get Uri cache object for /Software/Current/EPOAGENT3000/Install/0409/PkgCatalog.z

20130125151803 E #4756 NAIMSRV  Error downloading file /Software/Current/EPOAGENT3000/Install/0409/PkgCatalog.z from source master repository, HTTP error 500

20130125151803 E #4756 NAIMSRV  Push Agent Installation Program to 192.168.1.212 failed, will not retry

Anyone got an idea why i suddenly can't push agents anymore?

0 Kudos
6 Replies
aspiring26
Level 7

Re: EPO 4.5 can't install agents anymore

before you deploy the agent, did you ping that agent first?..

if ping's succeeded, try install agent manually from frampkg,

and if thats work, check in your system tree, is that agent manged or not.

I'm waiting for your update, if my suggestion not end well, please let me know..

0 Kudos
frankve
Level 7

Re: EPO 4.5 can't install agents anymore

I am able to ping the agent.

Manually installing with the framepkg works fine, communication with the server after installation also works fine.

Agent is showed as "managed" after the manual installation.

Is it normal that there is a localhost line in the logging?

20130125151803 I #0148 mod_eporepo Received request, uri=/Software/Current/EPOAGENT3000/Install/0409/PkgCatalog.z, remoteIP=127.0.0.1

0 Kudos
aspiring26
Level 7

Re: EPO 4.5 can't install agents anymore

in my opinion,

perhaps your agent handler is not appropriate, and/or the workstation not join domain,

is the wake up agent works fine?..

you can try to add your agent manually by add the IP or localhost on your domain and try to push that agent.

0 Kudos
frankve
Level 7

Re: EPO 4.5 can't install agents anymore

I tried domain computers and workgroup computers. Same result.

All the agents i added in the past are communicating with the server (and getting updates as well)

0 Kudos
aspiring26
Level 7

Re: EPO 4.5 can't install agents anymore

could you upload the printscreen of how do you push the agent?

0 Kudos
frankve
Level 7

Re: EPO 4.5 can't install agents anymore

I found out that the replica.log was missing on our server. I copied it from another directory to the "0409" dir and and after that i was able to install agents again.

it's still a mystery why the file was missing..

But now i am still not able to push agents to a workgroup PC...

i allready tried to use a "." in the domain field.

20130129095557 W #4756 NAIMSRV  Unable to logon remote user .\User to local system.  Push agent may fail.  System error code 1326

20130129095557 I #1680 mod_eporepo Received request, uri=/Software/Current/EPOAGENT3000/Install/0409/PkgCatalog.z, remoteIP=127.0.0.1

20130129095557 E #4756 NAIMSRV  Error downloading file /Software/Current/EPOAGENT3000/Install/0409/PkgCatalog.z from source master repository, HTTP error 500

20130129095557 E #4756 NAIMSRV  Push Agent Installation Program to 10.220.10.20 failed, will not retry

I am very shure that my credentials are ok.

0 Kudos