cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Drive encrytpion

iam using EPO 5.1 and iam  deploying McAfee endpoint encryption,the agent is installed well but the system state is inactive can someone help me with this issue

9 Replies
twenden
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 2 of 10

Re: Drive encrytpion

Do you have drive encryption policy set as shown below; "enable policy". If you are not using Drive encryption Go, then you can uncheck that check box.

Re: Drive encrytpion

yes the policy is enabled and iam using Drive encryption Go

twenden
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 4 of 10

Re: Drive encrytpion

When you look at one of the clients do you see the encryption products installed as shown below.

Re: Drive encrytpion

no its shows only agent and product coverage reports, but if i look at about in the agent it shows, virus scan and drive encryption and go

twenden
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 6 of 10

Re: Drive encrytpion

Have you installed all the necessary products and extensions as shown below;

Re: Drive encrytpion

yes sir its all installed

twenden
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 8 of 10

Re: Drive encrytpion

I am not the expert with Encryption as we are still evaluating it in our company. Only been playing with it for 2 weeks so don't know what to ask you to check next. Hopefully someone more experienced with Drive Encryption can chime in.

Re: Drive encrytpion

its ok thank you

twenden
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 10 of 10

Re: Drive encrytpion

No problem. Hopefully an expert will help and give suggestions that could benefit both of us.