cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Deploy Agent Expiring after Upgrade to 4.6.9

Hi All.

A couple of weeks ago I upgraded our ePO 4.6.8 to 4.6.9. At the same time I also checked in the latest MA 4.8.0.1938. Since then, whenever we try to push an agent out from the ePO console using the "Deploy Agent" button within the System Tree, it reports back in the Server Task Log as expired?

The MA install does actually make it to the client and installs fine. The MA reports back to the ePO server and that is reflected in the client properties where is displays the correct MA version. Its annoying for us as we have a number of staff currently pushing out the updated MA and they are not able to tell from the Server Task Log whether this has worked or not.

The ePO server is Windows Server 2003 R2 32bit and the database is on a SQL 2005 cluster, also 2003 R2.

Any help is most appreciated.

Dean

More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community