cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Communication problem with agent 4.0.0.1444

Hello
I have the following problem with McAfee Agent, agent don't send information to EPO server
I reset the GUID number in client, reinstall agent but problem still exist.

Later I have this error

2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite Error trace:
2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite [uploadFile,,/spipe/pkg?AgentGuid={0EF3F730-7167-436A-81DC-080CCB789CFE}&Source=Agent_3.0.0,pkg00128916021378320000_28044.spkg,C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\McAfee\Common Framework\Unpack,C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128916021380040000_17710.spkg]->
2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite NaInet library returned code == -14
2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite Error trace:
2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite [uploadFile,,/spipe/pkg?AgentGuid={0EF3F730-7167-436A-81DC-080CCB789CFE}&Source=Agent_3.0.0,pkg00128916021378320000_28044.spkg,C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\McAfee\Common Framework\Unpack,C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128916021380040000_17710.spkg]->
2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite NaInet library returned code == -14
2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite Error trace:


after reseting GUID

2009-07-10 12:09:13 I #3524 Agent Agent wysyła pakiet FULL PROPERTIES.
2009-07-10 12:09:13 I #3524 Agent Forwarding all events
2009-07-10 12:09:13 I #332 Agent Started processing a package..
2009-07-10 12:09:13 I #3524 Agent Forward all events request received
2009-07-10 12:09:13 I #332 Agent Preparing Props Package
2009-07-10 12:09:13 I #2536 Agent Agent event wakeup, processing events
2009-07-10 12:09:13 i #2536 Agent Agent wyszukuje zdarzenia do przekazania.
2009-07-10 12:09:13 I #2536 Agent Agent nie znalazł żadnych zdarzeń do przekazania.
2009-07-10 12:09:13 I #2536 Agent Agent nie znalazł żadnych zdarzeń do przekazania.
2009-07-10 12:09:13 I #2536 Agent Agent nie znalazł żadnych zdarzeń do przekazania.
2009-07-10 12:09:13 I #2536 Agent Agent nie znalazł żadnych zdarzeń do przekazania.
2009-07-10 12:09:13 I #2536 Agent Agent nie znalazł żadnych zdarzeń do przekazania.
2009-07-10 12:09:13 E #332 Xml Error trace:
2009-07-10 12:09:13 E #332 Xml [ReadUtf8BufferFromFileNoExp,c:\documents and settings\all users\dane aplikacji\mcafee\common framework\nextprop.xml]->
2009-07-10 12:09:13 E #332 Xml Couldn't open to read: No such file or directory
2009-07-10 12:09:13 I #332 Agent Agent communication failed, result=-2147467259
2009-07-10 12:11:16 i #2640 Agent Agent rozpoczął wymuszanie zasad.
2009-07-10 12:11:16 I #2640 Agent Thread time-out occurred
2009-07-10 12:11:16 I #2640 Agent Agent policy enforcement failed, result=-1602
2009-07-10 12:11:16 i #2640 Agent Agent zakończył wymuszanie zasad.
2009-07-10 12:11:16 i #2640 Agent Następne wymuszanie zasad w ciągu 5 min.

EPO 4.5
Windows XP SP2
Client 4.0.0.1444

Regards
Adam
3 Replies
palbr
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 2 of 4

RE: Communication problem with agent 4.0.0.1444

Adam,
Please check value of
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Network Associates\ePolicy Orchestrator\Agent\IPAddress
does it reflect Epo server?
did U try to reregister agent with sitelist.xml

RE: Communication problem with agent 4.0.0.1444

Hello

I stop the FrameworkService and
remove the following branch from registry

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Network Associates\ePolicy Orchestrator HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Network Associates\TVD\Shared Components\Framework

and every files from
c:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\McAfee\
c:\Program Files\McAfee\Common Framework

Later I use the new function from EPO 4.5 Move GUID to duplicate and delete system

After I redeploy agent to the non working system everything works OK.

Few my computer was install from I think bad image, and I think that was a problem with the agent

Thank You

Regards
Adam
palbr
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 4 of 4

RE: Communication problem with agent 4.0.0.1444

Adam,
As afar as I knoe mcafee generally has problem with "imaged" boxes. Cloned PC's have the same GID which deeply confuse ePO Smiley Very Happy
It is better to have image and than perform Epo Agent instalaltion box by box.
There is another issue described as resolved in ePO 4.0 sp 5 reelas notes:
"Agents calling into the ePolicy Orchestrator server with a lower sequence number than the ePolicy Orchestrator server expects will have communication rejected without reasoning on the ePolicy Orchestrator server side.(Reference: 467325, 464319) "
So old installation just brought to live cannot comunicate with server.
I don't know if it was still issue of ePO4.5
Regards
Piotr