cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can't deploy McAfee Agent from ePO to Windows 7 computer

Jump to solution

Within my infrastructure, I have success installing the McAfee Agent from the ePO to most Windows 10 machines. However, I can rarely get the agent to deploy from the ePO to a Windows 7 computer for some reason. The version of the agent I'm trying to push is 5.5.0. I've also tried installing 5.0.6, but nothing happens. 

I'll click on the system in the System Tree, click Deploy Agent in the Action tab and the server task log says it's successful, but there is no indication on the client machine that it was installed. It's like nothing happened.

What could be the cause of this? 

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted

Re: Can't deploy McAfee Agent from ePO to Windows 7 computer

Jump to solution

I went through each computer and uninstalled all traces of McAfee and stopping all of the services to do so. I would then delete the unmanaged system out of the ePO, clicking "remove agent on next communication". I rebooted the computer, added the computer back into the ePO manually and making sure I only added it and not pushed the agent. I gave it a few minutes and manually deployed the agent from the ePO and it worked. The only thing I can figure is that maybe there were remnants of previous installs on it that had to be removed. Thank you for your help. 

3 Replies
McAfee Employee cdinet
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 4

Re: Can't deploy McAfee Agent from ePO to Windows 7 computer

Jump to solution

Please go through the troubleshooting steps located here. 

The install log of most interest would be the agent msi log rather than the frminst log.

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

Highlighted

Re: Can't deploy McAfee Agent from ePO to Windows 7 computer

Jump to solution

I went through each computer and uninstalled all traces of McAfee and stopping all of the services to do so. I would then delete the unmanaged system out of the ePO, clicking "remove agent on next communication". I rebooted the computer, added the computer back into the ePO manually and making sure I only added it and not pushed the agent. I gave it a few minutes and manually deployed the agent from the ePO and it worked. The only thing I can figure is that maybe there were remnants of previous installs on it that had to be removed. Thank you for your help. 

McAfee Employee cdinet
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 4 of 4

Re: Can't deploy McAfee Agent from ePO to Windows 7 computer

Jump to solution

Yes, we have seen remnants of previous installs cause problems with reinstalling an agent.  Good job finding issue!

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community