cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

CMA 3.61 install on Server 2008 fails

good day all you Mcafee Knights


I have experienced the following , while loading the CMA 3.6 on a windows 2008 server , the install runs then bombs out . If i deleted the unz*temp folders and stop the frameworkservice it works install goes ahead fine. This is all good and well , but the deployment via ePO 3.61does not work ?
anyone have the same issue ? anyone out there can help ?
1 Reply
tonyb99
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

RE: CMA 3.61 install on Server 2008 fails

You dont say what cma version, have you checked against the supported OS list

https://knowledge.mcafee.com/SupportSite/dynamickc.do?sliceId=SAL_Public&command=show&forward=nonthr...
Supported environments for McAfee products (Master KnowledgeBase article)

Supported environments for Common Management Agent and McAfee Agent 4.0
https://knowledge.mcafee.com/SupportSite/dynamickc.do?sliceId=SAL_Public&command=show&forward=nonthr...
More McAfee Tools to Help You

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community