cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Agent is not communicating with epo server

Hello,

I have EPO 4.6 And all of the stations running agent 4.6.  One of the stations cant communicate with the epo server.

In the station I see the error "Agent failed to communicate with EPO Server".

In The server log I see error 10061 for this particular station.

I have tried to delete the agent only from epo and then stop framwork service and delete guid number from the registry and then to strat communicate with the epo. (It is still not working)

I also tried to delete epo from the station and reinstall it. (still no good result)

Can Some One Help Me Please?

Thanks In Advance.

Haim Levy.

7 Replies
hem
Level 15
Report Inappropriate Content
Message 2 of 8

Re: Agent is not communicating with epo server

Could you please share Agent and Mcscript log from the client machine (C:\ProgramData\McAfee\Common Framework\DB)?

Re: Agent is not communicating with epo server

Hi hem,

Im working at classified environment so it will be a problem.

If you want I can tell you specific details from it.

Thanks.

hem
Level 15
Report Inappropriate Content
Message 4 of 8

Re: Agent is not communicating with epo server

In that case please open a case with support.

andrep1
Level 14
Report Inappropriate Content
Message 5 of 8

Re: Agent is not communicating with epo server

Unless you think this is a firewall issue remove the agent and reinstall.

You can try a push from ePO and if not succesful. then manuall remove the agent (frminst /forceuninstall) and reinstall manually. Watch the first asci to ensure new sitelist is bring downloaded...

Re: Agent is not communicating with epo server

Try telnetting from the wks to the epo server on ports 8443 or 443...also check the agent\events folder for .xml files.

Also try running netstat -an to see if the agent is listening..could be something is trying to use the same port....disable firewall and try to collect and send props...

Re: Agent is not communicating with epo server

Hi Andre and epository,

I have tried to uninstall the agent for many times (With console and with /forceuninstall) but it didnt help. (thats why I came to the forum)

And I dont have FW problem in this station.

andrep1
Level 14
Report Inappropriate Content
Message 8 of 8

Re: Agent is not communicating with epo server

How about removing all products, then doing a manuall uninstall? Also remove all mcafee/network associates data from program data.

I think is It is one of those things a rebuild might fix it much more quickly.