cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
czql5v
Level 9
Report Inappropriate Content
Message 1 of 3

2 New Issues

Hi All,

I have two new issues with EPO and can't seem to get around them.

1. I have had to re-create a new Super Agent Repository on one of our management servers for one of our Satalite sites. The reason this was created was because I could not get the clients to pull from the originaly created Super Agent Repository, they always reverted back to the Original Main Distributed Repository. The Super Repository has syncronised ok and continues to receive it's updates without a problem. Please could someone advise me in what I need to do to get the clients to pull from the newly created Super Repository.

2. In addition to the above we have another Satalite site which has 8 servers which are receiving the updates and we can manually update them to pick up the latest updates, however, we cannot get these to be picked up by EPO. I have run an AD Sync many times and have waited for 24 hours for these to appear but we cannot see them in EPO in the Folder structure where they should be seen or in the Lost and Found or any other of the folder structure with EPO.

Any ideas of what I could do to resolve these issues would be greatly appreciated.

With regards.

Flinty.

2 Replies

Re: 2 New Issues

Hi,

For (1) that change should be made via the agent policy applied to the clients.

For (2) you don't mention the version or patch-level of ePO but you might need to look at the 'chase-referral' setting in ePO for your Ldap (ie Active Directory) server.

See McAfee support article: KB66178 for more info about that.

https://mysupport.mcafee.com/Eservice/Default.aspx

Rgds,

Rob.

czql5v
Level 9
Report Inappropriate Content
Message 3 of 3

Re: 2 New Issues

Hi Rob,

Thanks for the reply for 2. we have patch 1 using 4.5 agents with 8.7 mcafee enterprise.

I will look into the agent policies applied to the clients.

Regards.