cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

product deployment succeeds but fails

So this is what i get when i try to deploy viruscan and antivirus...the status says that the job failed but the jobs go thru and install.  Im using 4.6.4 EPO. Any suggestions?

9/5/13 2:40:34 PM                                                                    Run now task McAfee Agent >  Product Deployment received.                    
9/5/13 2:40:54 PM                                                                    Run now task McAfee Agent >  Product Deployment started.                   
9/5/13 2:45:34 PM                                                                    Run now task McAfee Agent >  Product Deployment failed.
Details: McAfee VirusScan Enterprise Workstation 8.7.0 installation succeeded<br>McAfee AntiSpyware Enterprise Module 8.7.0 installation succeeded.                   

Message was edited by: jcymbura on 05/09/13 14:04:28 CDT
You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community