cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

ePolicy orchestrator patch 4

Hi to all

I have a strange problem installing on my server the epolicy orchestrator patch 4. The installation starts and goes without problems untill the end, when the system says that is impossible to install the patch, and all the system returns to the previous state. In order to understand the problem, i copy here the log:

EPO400-Error.Ini

[ErrorLog]
ErrorString=FAILURE: In LaunchAppAndWait while trying to run the following program:
"C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\jre\bin\java.exe"

Return code: 1
Error Message: Incorrect function.

"C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\jre\bin\java.exe"

Return code: 1
Error Message: Incorrect function.

Any idea?

Thanks
11 Replies
Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 2 of 12

RE: ePolicy orchestrator patch 4

Update your jabva pack ?
Highlighted

RE: ePolicy orchestrator patch 4

I have upgraded another epo server with the same version of java, and the patch is installed without problems....
Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 4 of 12

RE: ePolicy orchestrator patch 4

The problem is that your jre is not well installed because the program has errors in the functions : they could be half-written or some (class)files could be absent 😉

Reinstall your jre grin
Highlighted

RE: ePolicy orchestrator patch 4

I tried to reinstall java in different versions, and then to reinstall the patch 4, but nothing changes....
Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 6 of 12

RE: ePolicy orchestrator patch 4

Did you go on this repertory and find the files named "java.exe" with an orange logo ?
Highlighted

RE: ePolicy orchestrator patch 4

Yes, the java.exe is like you say, and the error, posted in the core-patch.log is:

BUILD FAILED
C:\Program Files\McAfee\ePolicy Orchestrator\Installer\core\build.xml:444: java.sql.SQLException: Login failed for user '(null)'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection.


Bye
Highlighted

RE: ePolicy orchestrator patch 4

Highlighted

RE: ePolicy orchestrator patch 4

I tried to set the user with NT authentication, posting the password, as the article says, and then to reinstall the patch, but the problem is the the same.....
Highlighted

RE: ePolicy orchestrator patch 4

This is McAfee's suggestion. Havent tried it yet though.

Cause
---------------
Microsoft SQL Server service is causing the installation to fail.

Solution
--------------------
Restart the Microsoft SQL Server service.

1) Log on to the SQL Server hosting the ePolicy orchestrator (ePO) database.

2) Click Start, Run, type services.msc, then click OK.

3) Right-click on the SQL Server [EPOSERVER] service and select Restart.

4) Verify it is possible to connect to the SQL server to access the ePO database using OSQL commands. For more information see KB51855 .

5) Try the patch installation again.
You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community