cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

Workstations not Communicating with EPO Server - also unable to delete workstations from Directory

Hello,

Grateful if anyone could offer any advice on this.  We have noticed that around 85 devices out of 460 have not been communicating with our EPO server.  I thought the best thing would be to delete from the system tree and then re-install the agent, however, I am unable to delete the devices from the EPO system tree.  I just get a message saying - "Error while deleting the system".  I have manually deleted the agent from the client PC and re-installed the agent from the EPO server but still receive an error on the client - Agent failed to communicate with the EPO server.

On checking the server log I receive messages lke the one below for all the affected systems:

20140310121216          I          #04460          NAIMSRV           Processing agent props for KCN-WKS-016-278(8C96E972-38F4-4036-BBEF-4C173AB690DC)

20140310121218          E          #04460          EPODAL            COM Error: 0x80040E14

20140310121218          E          #04460          EPODAL            File: .\ePOData_Connection.cpp(699)

20140310121218          E          #04460          EPODAL            Function: CConxIndex::Execute

20140310121218          E          #04460          EPODAL            Source: Microsoft OLE DB Provider for SQL Server

20140310121218          E          #04460          EPODAL            Description: Internal Query Processor Error: The query processor encountered an unexpected error during execution.

20140310121218          E          #04460          EPODAL            COM Error: 0x80040E14

20140310121218          E          #04460          EPODAL            File: .\ePOData_Object.cpp(517)

20140310121218          E          #04460          EPODAL            Function: DAL2_CObject::SaveQ

20140310121218          E          #04460          EPODAL            Source: Microsoft OLE DB Provider for SQL Server

20140310121218          E          #04460          EPODAL            Description: Internal Query Processor Error: The query processor encountered an unexpected error during execution.

20140310121218          E          #04460          NAIMSRV           naimserv::servdal_ModifyAgentProps: Flush computer node failed. Err=-2147217900

20140310121218          E          #04460          NAIMSRV           Failed to update leafnode properties

20140310121218          E          #04460          NAIMSRV           naimserv::servdal_ModifyAgentProps: Modify agent props failed!

20140310121218          E          #04460          NAIMSRV           Failed to process agent request

Hopefully some has seen this before and can help.

Thank you

Edit - just noticed that I can manually update the clients - they will contact the EPO server and download the latest DAT's.  However still getting the "agent failed to communicate with the ePO server" error as below:

Capture.jpg

Message was edited by: cas1971 on 3/10/14 8:25:41 AM CDT
You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community