cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
j.simon
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

VirusScan not installing on clients

Jump to solution

Hello. I'm using epo 4.6 and have VirusScan Enterprise 8.8 installed. Setup my policies and assigned them to the proper test group in system tree. Pushed the agent to the systems in the test group but when i check the status of the machines it says that the only installed product is the McAfee Agent. Was under the impression that the agent would pull down any other software once installed. How do I push out the AV? New to epo, any assitance appreciated.

1 Solution

Accepted Solutions
jguenrdc
Level 12
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: VirusScan not installing on clients

Jump to solution

You have to create a deployment task for VSE 8.8, then assign it to the group you want to deploy to.

View solution in original post

1 Reply
jguenrdc
Level 12
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: VirusScan not installing on clients

Jump to solution

You have to create a deployment task for VSE 8.8, then assign it to the group you want to deploy to.

View solution in original post

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community