cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 1 of 5

Unable to Start ePO services

Jump to solution

Hello,

i am not able to start the services of my ePO 5.3.2. while investigating on the logs/event viewer, we noted the following : 

Log Name:      Application

Source:        Apache Service

Date:          11/27/2018 7:31:44 AM

Event ID:      3299

 

Description:

The Apache service named  reported the following error:

>>> Apache.exe: Syntax error on line 176 of D:/Program Files (x86)/McAfee/ePolicy Orchestrator/Apache2/conf/httpd.conf: Cannot load modules/mod_eporepo.dll into server: A dynamic link library (DLL) initialization routine failed

 

No changes have been done neither on the ePO nor on the httpd.conf.

Can someone please help?

thanks,

 

Tags (3)
2 Solutions

Accepted Solutions
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 4 of 5

Re: Unable to Start ePO services

Jump to solution

Thanks once again for your help.

We managed to restore the server and the epo was up again. We suspected an issue with OS itself (the way apache loads).

However we dont have appropriate logs to confirm this.

Thanks

View solution in original post

Re: Unable to Start ePO services

Jump to solution

@Former Member We are glad to hear that you manage to resolve the issue.

Regards,

Venu

View solution in original post

4 Replies

Re: Unable to Start ePO services

Jump to solution

Please check the core config?

https:\\localhost:8443\core\config

Share the results.

Also share us with the orion logs.

Regards,

Venu

Venu
cdinet
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 3 of 5

Re: Unable to Start ePO services

Jump to solution

For this you are going to need to open a ticket with McAfee.  This is going to require looking at logs and data that might contain sensitive information that should not be shared here on a public forum.

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 4 of 5

Re: Unable to Start ePO services

Jump to solution

Thanks once again for your help.

We managed to restore the server and the epo was up again. We suspected an issue with OS itself (the way apache loads).

However we dont have appropriate logs to confirm this.

Thanks

View solution in original post

Re: Unable to Start ePO services

Jump to solution

@Former Member We are glad to hear that you manage to resolve the issue.

Regards,

Venu

View solution in original post

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community