cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Superagent repository issues

Jump to solution

Hi,

Currently, we can create superagents on our workstations but are unable to create superagent repositories.  Our EPO server is on a windows network but our workstations are on novell networks and it seems like the EPO server is unable to find the superagent repositories.

Here is the epoApSvr log entry

20100126074336 I #17232 SIM_InetMgr Session 1 ended, result=1
20100126074336 I #17232 SiteMgr  GeneralInetRequestThreadProc: GeneralInetRequest thread ended
20100126074336 x #17232 SiteMgr  SiteMgr main control final release...
20100126075012 I #9632 SiteMgrWrap Created instance of Site Manager
20100126075012 I #9632 SiteMgr  SetEPOMode: SiteMgr enter ePO mode, server=Dom1, port=8443, EPOUser=, Password=********
20100126075012 I #9632 SiteMgr  DALInit: Connected to DAL successful
20100126075012 I #9632 SiteMgr  SetEPOMode: Set ePO mode successful
20100126075012 I #9632 SiteMgr  ReplicationThreadProc: Replication thread started
20100126075012 I #9632 SiteMgr  ReplicationThreadProc: Replication using 24 threads
20100126075012 I #9632 SiteMgr  Replication Temp dir: C:\WINDOWS\TEMP\nai4BB9.tmp\00000000, 1
20100126075013 I #9632 SiteMgr  Replication determining master site size
20100126075021 i #9632 SiteMgr  ReplicationThreadProc: Uploading data to site ePOSA_A000476D9C45E
20100126075021 i #9632 SiteMgr  ReplicationThreadProc: Skipping site test, not included in replication task
20100126075021 I #63544 SIM_InetMgr Starting upload session for site 7009539B-28C3-4C92-8FC9-98255A576599
20100126075021 I #63544 naInet   HTTP Session initialized
20100126075021 I #63544 naInet   Connecting to HTTP Server in socket-mode
20100126075021 I #63544 naInet   Connecting to Real Server: A000476D9C45E on port: 8081
20100126075024 E #63544 naInet   failed to find host for HTTP server: A000476D9C45E:8081, error 11001
20100126075024 I #63544 naInet   HTTP Session closed

When I telnet from the EPO server, it cannot find the server name A00476D9C45E but if I Telnet the IP address it works.  Is there any way to change the repository setup to use the IP address instead?  Hope I am making sense

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 4

Re: Superagent repository issues

Jump to solution

Sounds like a name resolution problem - if you put an entry for A000476D9C45Ein the ePO server's hosts file, does that help?

Regards -

Joe

View solution in original post

3 Replies
Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 4

Re: Superagent repository issues

Jump to solution

Sounds like a name resolution problem - if you put an entry for A000476D9C45Ein the ePO server's hosts file, does that help?

Regards -

Joe

View solution in original post

Highlighted

Re: Superagent repository issues

Jump to solution

k, now why didn't I think of that.  Yep that works great.

Thanks a lot

Ken Mason

Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 4 of 4

Re: Superagent repository issues

Jump to solution

Glad it worked

Regards -

Joe

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community