cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 10

Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

Hello,

we have problems creating a Framepkg.exe for deployment with Agent 4.6 P3 (w/ embedded credetials).

It's possible to download Framepkg.exe from EPO (via new systems), but when executing this file the following warning is shown:

"Please verify the embedded credentials are correct"

We doublechecked the credetials, but they are correct. With Agent 4.6 P2 Framepkg.exe is working fine.

I'm open for any suggestions or recommendations.

Thank you!

9 Replies
Highlighted
Level 16
Report Inappropriate Content
Message 2 of 10

Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

Are you really selecting the embedded credentials agent when creating the new package? Maybe you have both standard and embedded credentials and you're selecting the wrong one.

I'm telling this because this message usually appeared when using credentials on a non-embedded credential package

Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 3 of 10

Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

Hello,

yes, I'm sure - I doublechecked this again. We're using the version with embedded credentials.

As far as I remember the waring is slightly diffrent when using the wrong version, something like "Package does not allow embedded credetials".

Is it working for you to create an embedded package with Agent 4.6 P3?

Thanks

on 30.01.13 06:19:37 CST
Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 4 of 10

Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

Hello,

still facing this problem. Any suggestions?

Thank you!

Highlighted

Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

Hello,

i have the same problem!

I checked in the following package:

"McAfee Agent for Windows (Embedded credentials) 4.6.0.3122"

When i install get the following message-box and the setup stops:

"Please verify the embedded credentials are correct"

But the embedded credentials are ok.

Agent-Version: McAfee Agent for Windows (Embedded credentials)

Domain: SampleDomain

User: SampleUser
Password: SamplePassword
The credentials above are samples only!

Where is my mistake?

Thank you very much!

memurubu

Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 6 of 10

Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

Hello,

in our case, the problem occured, because the Framepkg.exe was started from a mapped network drive.

The mapped drive letter is not accessible for the embedded credentials.

When opened with UNC Path, the Framepkg.exe worked fine.

We created a batch file, to start Framepkg.exe with UNC Path.

Best regards

Highlighted

Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

Hi mk,

thank you very much, but this is not the right solution for my problem.
I copied the framepkg.exe (with embedded credentials) to my local disk and it still didn't work.

But I think the credentials are not necessary because i distribute the agent with Microsoft SMS and i think that in this case the sms-package will be executed with the system-account. So i can use a Framepkg.exe without credentials.
The first test ist still running....

Thank you very much!

memurubu

Highlighted

Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

Yes! It works!

SMS distributes the Framepkg.exe without embedded credentials, when it installs with system-account.

I'm happy!

Thank you!

memurubu

Highlighted

Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

I would advise everyone to avoid embedded credentials whenever possible as a) it is less secure than other methods, b) the package is bulkier, and, c) as you have found, there is usually a better, more secure, more reliable way to install available.

Highlighted

Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

Hi

I have exactly the same problem.

I only use package with embedded credentials because sometimes our Desktop Support team need to run the package installer from say a PC / Laptop they are building, also If I build a server it is easier to run the package from a UNC path to install the agent, then waking it up rather than going into EPO and creating the object and pushing the agent out.

I know the credentials I use are correct, but more often than not it complains....

"Please verify the embedded credentials are correct"

I don't think either you or anyone else have given an adequate answer on why this could be happening other than stating how less secure this method is.

I know it is less secure but if mcafee is providing this method of installing the agent, it should work, and if it doesn't a solution should be provided to see why it isn't working.

This problem has existed since Mcafee Agent version 4.0.

Any help or suggestions would be appreciated. Failing that I will log a call with Mcafee

Regards

Ken

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community