cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

New Deployment missing package

Jump to solution
I downloaded the Rogue System Sensor 5.0.5.130 and when I go to create a new deployment, I get an error stating that the package is missing. I deleted the packed, removed it, and checked it back in and continue to get the same error.
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 4 of 6

Re: New Deployment missing package

Jump to solution

I was able to reproduce the issue on 5.9.1 and 5.10.  I believe this is as designed, but not how older versions behaved.  If you go to the client task catalog and create new deployment task, the sensor is not an option.  If you choose a system or systems in the system tree and go to actions, rogue sensor, add or remove rogue sensor, it will deploy.  I tested it out on one of my systems and the product guide also lists that as the method to deploy it.  RSD has always had that method of deployment, but I never noticed what version it failed to start showing up as a client task option.  So, to deploy the sensor, use the method in the product guide for it.

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

View solution in original post

5 Replies
Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 6

Re: New Deployment missing package

Jump to solution

Where do you see the package missing - server logs or client side when it tries to get the files?  Have you gone to the epo server where it is installed to the db\software directory, the branch you have it checked into and find the RSD folder.  Are the install files actually there?

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

Highlighted

Re: New Deployment missing package

Jump to solution

If I go to Master Repository > Rogue System Sensor  (Type: Install, Version 5.0.5, Minor Version 130, Check-In Date: 11/13/18 12:22 PM, Distro Type: Licensed, Branch: Current) > Create New Deployment Task >

This takes me to the New Deployment Window and in the "Select your software:", next to the Package: drop down menu it says " Missing package: Rogue System Sensor 5.0.5.130"

2018_11_13_14_44_08_ePolicy_Orchestrator_5.10.0.png

Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 4 of 6

Re: New Deployment missing package

Jump to solution

I was able to reproduce the issue on 5.9.1 and 5.10.  I believe this is as designed, but not how older versions behaved.  If you go to the client task catalog and create new deployment task, the sensor is not an option.  If you choose a system or systems in the system tree and go to actions, rogue sensor, add or remove rogue sensor, it will deploy.  I tested it out on one of my systems and the product guide also lists that as the method to deploy it.  RSD has always had that method of deployment, but I never noticed what version it failed to start showing up as a client task option.  So, to deploy the sensor, use the method in the product guide for it.

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

View solution in original post

Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 5 of 6

Re: New Deployment missing package

Jump to solution

Checking on whether that is really as designed or not - will get back to you on that.

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

Highlighted

Re: New Deployment missing package

Jump to solution

Running the RDS install with the instructions here looked to work for me. Thanks.

 

P.S.  I dont see the Mark as Solution button on your post.

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community